Newsroom

Newsroom

Ανεξ. Έλληνες: Ο Πρωθυπουργός πήγε στη Μέρκελ με "δωράκι" τη Siemens

«Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, την ξέχασε αμέσως μετά. Την αντικατέστησε με την επιμήκυνση, πήγε σήμερα…

«Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, την ξέχασε αμέσως μετά. Την αντικατέστησε με την επιμήκυνση, πήγε σήμερα στην κα Μέρκελ με «δωράκι» τη διευθέτηση των χρεών της Siemens και ξέχασε την επιμήκυνση», σχολίασε ο γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος.

«Άραγε μια ώρα μέσα τι συζητούσαν; Μόνο για την έκθεση της τρόικας που περιμένουνε; Η μήπως για το πωλητήριο των βραχονησίδων του Αιγαίου; Η μήπως για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας και του ορυκτού πλούτου της χώρας;», διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι η χώρα «δεν έχει τίποτε ποια να περιμένει από αυτή την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη».

«Οι Έλληνες στους οποίους οφείλει να λογοδοτεί ο πρωθυπουργός μαθαίνουν από την κ. Μέρκελ ότι οι θυσίες θα συνεχισθούν καθώς προέχει η ικανοποίηση των δανειστών από την συνέπεια προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικών πράξεων», παρατήρησε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Ζώης. «Ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε καν να αναφέρει την λέξη επιμήκυνση, παρότι ρητά ερωτήθηκε», πρόσθεσε.


Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…