«Ανέστησες ένα κόμμα, όταν για κάποιους ήταν μία νοσταλγία...» (video)

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Φώφη Γεννηματά από τον γραμματέα του κόμματος

NewsRoom 27/10/2021 | 17:14

Τον αποχαιρετισμό της Φώφης Γεννηματά επωμίσθηκε από το Κίνημα Αλλαγής, ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης που εκφώνησε τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών κομπιάζοντας και δακρυσμένος.

«Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε αντίο, γιατί μας λείπει η γενναιότητα, η δύναμή σου. Είναι πολύ σκληρή η σκιά της απουσίας σου. Δεν βολεύτηκες ποτέ σε όσα είχες και δεν δίστασες ποτέ να αφήσεις πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πεις "πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής"» είπε και προσέθεσε ότι όλη η Ελλάδα μιλάει για τη Φώφη.

Τόνισε ότι η Φώφη Γεννηματά έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, και παρέμεινε όταν κάποιοι έφευγαν ενώ πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο.

«Ανέστησες ένα κόμμα, όταν για κάποιους ήταν μία νοσταλγία, θα είχε γίνει μια ανάμνηση. Φύτεψες τις ρίζες, αλλά δεν πρόλαβες να δεις τους καρπούς. Αλλά μην στενοχωριέσαι πρόεδρε, γιατί αυτά τα δέντρα γράφουν το όνομά σου.

Η νίκη θα έρθει γιατί έβαλες τα θεμέλια. Πρόεδρε, η παράταξή μας σε αποχαιρετά. Θα φυσήξει ούριος άνεμος. Ήταν τιμή μας, ήταν τιμή μου», κατέληξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.