Newsroom

Newsroom

Ανάβυσσος: Αναζητείται ο δεύτερος δράστης της απαγωγής του προγραμματιστή

Θρίλερ με την απαγωγή του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο.

programmatistis apagogi anavissos

Στην ταυτοποίηση του δεύτερου δράστη της απαγωγής του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με όσα είπε, μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε επίσης-Ανάβυσσος: Το ποινικό παρελθόν του 24χρονου συλληφθέντα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ταυτοποιείται και ο δεύτερος δράστης. (…) Η Άμεση Δράση έκανε τσακωτό τον Μολδαβό. 10 μέτρα πιο κάτω ήταν ο συνεργός του, ο οποίος εμβόλισε περιπολικό και μοτοσυκλέτα της αστυνομίας. Έχει ανέβει στον όροφο της ΓΑΔΑ που έπρεπε να ανέβει και ανακρίνεται», ενώ από την πλευρά του ο ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας τόνισε ότι «προκαλεί εντύπωση η επιλογή του στόχου, η σχέση με το κρυπτονόμισμα. Δε συνηθίζεται».

Υπενθυμίζεται ότι, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ ο 29χρονος επέστρεφε σπίτι του μετά από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι στην Ανάβυσσο. Στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου ένα αυτοκίνητο του έκλεισε τον δρόμο, με τους κακοποιούς να παριστάνουν αρχικά τους αστυνομικούς.

Οι δύο κουκουλοφόροι, με καταγωγή από τη Μολδαβία, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου, μπήκαν μέσα και τον οδήγησαν λίγα μέτρα μακριά σε δασώδη περιοχή. Του πέρασαν μονωτική ταινία σε χέρια, πόδια και κεφάλι, τον έδεσαν με χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκινήτου, τον φίμωσαν και τον ψέκασαν με χλωρίνη. Πριν διαφύγουν, του άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι του, κάρτες τραπεζών αλλά και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Μάλιστα τον εξανάγκασαν να χρησιμοποιήσει το δακτυλικό του αποτύπωμα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε εφαρμογή διαχείρισης κρυπτονομισμάτων που είχε στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος κατάφερε να απελευθερωθεί και να αναζητήσει βοήθεια σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο και από εκεί να ενημερώσει την οικογένειά του και την αστυνομία για τον εφιάλτη που έζησε.

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…