Newsroom

Newsroom

Ανάβυσσος: Το ποινικό παρελθόν του 24χρονου συλληφθέντα

Βαρύ το ποινικό παρελθόν του Μολδαβού που συνελήφθη για την απαγωγή

αναβυσσος

Ποινικό παρελθόν φαίνεται πως είχε ο 24χρονος από τη Μολδαβία, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο και φέρεται να βρισκόταν στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες καθώς διέμενε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 24χρονος, που εμπλέκεται στο περιστατικό στην Ανάβυσσο, είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός άνδρας κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έμενε στην Αθήνα τα τελευταία 24ώρα, ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τόσο για τον εντοπισμό του σπίτιου του όσο και για τους δράστες της απαγωγής και της ληστείας του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο.

Όπως ειπώθηκε, σκοπός της βίαιης ληστείας και απαγωγής στην Ανάβυσσο ήταν τα μεγαλα ποσά σε κρυπτονομίσματα, που είχε στην κατοχή του ο 29χρονος προγραμματιστής.

Τι είπε ο υπάλληλος που βρήκε φιμωμένο τον 29χρονο

Ο διαχειριστής του πρατηρίου καυσίμων μίλησε στο Mega, όπου ανέφερε: «το χρονικό σημειώθηκε στις 21:50 το βράδυ όταν κλείναμε το βενζινάδικο. Είμαι ο διαχειριστής, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν σε μία κατάσταση αλλόφρων. Ένας άνθρωπος που φαινόταν χαμένος, σαν να μην ήξερε πού βρισκόταν. Μας ζήτησε βοήθεια και το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να μιλήσει με τη μητέρα του, γιατί είχε πέσει θύμα απαγωγής».

«Κατάφερα να λυθώ, ωρυόταν, μέχρι με χλωρίνη με ψέκασαν για να καλύψουν τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα. Μας ζήτησε να πάρουμε τηλέφωνα, κάναμε τρία τηλέφωνα. Το πρώτο ήταν στην αστυνομία, για να επιληφθεί του θέματος, το δεύτερο στη μητέρα του και το τρίτο στη σύντροφό του. Μας ζήτησε να μπούμε σε μία διαδικασία να τον βοηθήσουμε καθώς ήδη είχαν περάσει τρία, τέσσερα αυτοκίνητα και κανένα δεν σταμάτησε» πρόσθεσε ο διαχειριστής του πρατηρίου καυσίμων.

«Μέχρι και σήμερα πετάμε ταινίες, ενώ κατάφερε να σπάσει τις χειροπέδες που δεν ήταν αυτές της αστυνομίας. Τη διαδικασία ότι υπήρχε αυτοκίνητο την ανέφερε στην αστυνομία δέκα λεπτά με ένα τέταρτο αργότερα και τού έπαιρνε την κατάθεση» κατέληξε ο διαχειριστής του πρατηρίου.

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…