Ανατριχιαστική δήλωση Μεντβέντεφ: Η Ρωσία θα σκοτώσει τους Ουκρανούς ηγέτες εάν συνδέονται με την επίθεση

Η πρώτη αντίδραση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα. Αρνούνται τις κατηγορίες οι Ουκρανοί.

moscow

Μήνυμα πως οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο το τρόμο των αντιποίνων έστειλε με αφορμή το μακελειό στη Μόσχα ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

«Στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση – τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την ειλικρινή μου δύναμη σε όλους τους αγαπημένους των θυμάτων.Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο των αντιποίνων. Κανένα δικαστήριο και καμία έρευνα δεν θα βοηθήσει αν η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία, και οι μαζικές εκτελέσεις τρομοκρατών και η καταστολή κατά των οικογενειών τους δεν αντιμετωπίζονται με θανάτους. Παγκόσμια εμπειρία.

Αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατον να γίνει κάτι διαφορετικό με αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους. Όλοι τους πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων και των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε μια τέτοια θηριωδία.

Θάνατος για το θάνατο», γράφει στο Telegram.

medvedef 7a938

Η Ουκρανία αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο περιστατικό. «Όσον αφορά τα γεγονότα στην πόλη Κρόκος στα ρωσικά προάστια … ας είμαστε ξεκάθαροι, η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά τα γεγονότα», δήλωσε στο Telegram ο βοηθός του προέδρου της Ουκρανίας, Mykhailo Podolyak.

Διαβάστε επίσης:

Πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων στο Crocus City Hall -Σοκαριστικά βίντεο από την επίθεση

Μήνυμα-σοκ από την Κέιτ Μίντλετον: «Έχω καρκίνο» – Το βίντεο με την ανακοίνωσή της

Μακελειό στη Μόσχα: «Τερατώδες τρομοκρατικό έγκλημα η επίθεση», είπε η Ζαχάροβα

Πολάκης: Έπαιζε τένις ο Μητσοτάκης την ώρα της συζήτησης στη Βουλή για τα Τέμπη;