«Αναποδιά» για τον Γιάννη Λοβέρδο της ΝΔ το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών (video)

«'Ηταν μια αναποδιά που έτυχε στη βάρδιά μας», σημείωσε με πολύ χαλαρό ύφος ο Γιάννης Λοβέρδος

5459958

Η νέα κυβέρνηση με την ισχυρή εντολή και την άνετη αυτοδυναμία που έλαβε δείχνει σημάδια αλαζονείας σε όλα τα επίπεδα, καθώς το μόνο επιχείρημα που χρησιμοποιείται στο δημόσιο διάλογο είναι τα μεγάλα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας

Η αλαζονεία αυτή εμφανίζεται είτε στις πολιτικές αντιπαραθέσεις είτε και σε παραδείγματα που αναφέρουν οι βουλευτές της κυβέρνησης στην προσπάθεια τους να πείσουν για το πόσο καλά διαχειρίστηκαν όλες τις κρίσεις που αντιμετώπισαν.

Τελευταίο παράδειγμα ο Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος χθες σε τηλεοπτική του εμφάνιση χαρακτήρισε «αναποδιά» το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών και μάλιστα δύο απανωτές φορές, θέλοντας να δώσει ένα ακόμα επιχείρημα για το πόσο πετυχημένος πρωθυπουργός είναι ο Κ. Μητσοτάκης.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Εκτιμώ ότι η επιτυχία του Κυριάκου προσωπικά, είναι ότι έπεισε τον κόσμο ότι αυτός μπορεί να τα διαχειριστεί. Ακόμα και στα λάθη που έγιναν και στις αναποδιές που είχαμε.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα, στην αναποδιά των Τεμπών, παρά το γεγονός ότι ήταν μια αναποδιά που έτυχε στη βάρδιά μας και που θα μπορούσε να κοστίσει πολύ στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον Μητσοτάκη, ωστόσο ο κόσμος, λέει και σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις, το πρόβλημα μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα ο Μητσοτάκης».

Κασσελάκης για VIP ασθενείς στο ΕΣΥ: «Νομίζετε ότι έχετε ίσα δικαιώματα στη δημόσια Υγεία;»

Κασσελάκης για VIP ασθενείς στο ΕΣΥ: «Νομίζετε ότι έχετε ίσα δικαιώματα στη δημόσια Υγεία;»

Δριμύ κατηγορώ από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την κατάσταση στο ΕΣΥ

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε στην Αττική