Newsroom

Newsroom

Ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Μπορεί ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ και η Παρί Σεν Ζερμέν να ήθελαν τον Νεϊμάρ, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος σταρ δεν πρόκειται να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

57755b4c1dc5248b538b470b

«Ο Νεϊμάρ δεν έχει διάθεση να φύγει από τη Βαρκελώνη και θα ανανεώσει για πέντε έτη», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, σε συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν μια πολυάσχολη περίοδος, που ολοκληρώθηκε με τέσσερις τίτλους και νταμπλ. Μια σεζόν που θα θυμόμαστε για την απώλεια του Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος θα είναι πάντα μαζί μας» είπε ο Μπαρτομέου, ο οποίος στη συνέχεια ασχολήθηκε με το «φλέγον» θέμα του Βραζιλιάνου άσου.

«Ο Νεϊμάρ θέλει να συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσουμε την ανανέωση του συμβολαίου για άλλα πέντε χρόνια» πρόσθεσε.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τον προπονητή και την ομάδα. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα που έχει κερδίσει επτά τίτλους στους εννέα κατά τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης, έχουμε τον Λιονέλ Μέσι που είναι ο καλύτερος στον κόσμο» κατέληξε.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…