Newsroom

Newsroom

Αναμένεται η εισήγηση της ΡΑΕ για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ

Εντός ολίγων ωρών αναμένεται να συνεδριάσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για να οριστικοποιήσει την πρότασή της στο υπουργείο Περιβάλλοντος,…

Εντός ολίγων ωρών αναμένεται να συνεδριάσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για να οριστικοποιήσει την πρότασή της στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθ. Ζερβός σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τα όσα ανέφερε την Τρίτη στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, ήταν παραδείγματα σχετικά με το κόστος της Επιχείρησης και όχι πρόταση για αύξηση των τιμολογίων της. Ενώ τόνισε ότι το ΥΠΕΚΑ θα λάβει την τελική απόφαση για τα τιμολόγια μετά από πρόταση της ΡΑΕ και πως το δημόσιο οφείλει προς την ΔΕΗ 170 εκατ. ευρώ.

«Η ΔΕΗ δεν δικαιούται να κάνει πρόταση αυτή τη στιγμή. Αυτό που είχε την υποχρέωση να κάνει -και έκανε- είναι ότι κατέθεσε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας τα κοστολογικά της στοιχεία. Από αυτά τα κοστολογικά στοιχεία προκύπτει μία αύξηση κόστους η οποία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη για τις τελικές αποφάσεις, οι οποίες δεν είναι της ΔΕΗ για το ποιες θα πρέπει να είναι οι αυξήσεις» είπε ο κ. Ζερβός.

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

gefyra

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel η Θεσσαλία προσπαθεί να επουλώσει…