Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο κτίριο του ΟΑΕΔ

Με κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia οι “άνεργοι/ες”, όπως υπογράφουν, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την έκρηξη στο κτίριο του ΟΑΕΔ στην…

Με κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia οι “άνεργοι/ες”, όπως υπογράφουν, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την έκρηξη στο κτίριο του ΟΑΕΔ στην πλατεία Αττικής τα ξημερώματα.

Το κείμενο της ανάληψης ευθύνης: 

“Απόψε τα ξημερώματα και ενόψει της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης επιτεθήκαμε με γκαζάκια στον ΟΑΕΔ της πλατείας Αττικής για να καταγγείλουμε έμπρακτα την εθελόδουλη συνεργία της διοίκησης του οργανισμού με τις επιταγές ή και προσταγές των αφεντικών και των κυβερνητικών συνεταίρων τους στην ξεδιάντροπη κοροϊδία εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, καθώς και την συνεχόμενη εξαθλίωση των «τυχερών μισθωτών». Τα επιδόματα πείνας, και οι διευκολύνσεις εκμετάλλευσης που παρέχονται στην εργοδοσία μέσω των προγραμμάτων κατάρτισης και εξειδίκευσης επιτείνουν μόνο την ψηφοθηρική ομηρία όλων όσων έχουν ανάγκη εργασίας για να επιβιώσουν, και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν αξιοπρεπείς συνθήκες επίλυσης της όλο και διογκούμενης ανεργίας. Η συνέχεια ας δωθεί στους δρόμους.

Νο Pasaran!”

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που…