Newsroom

Newsroom

Αναχώρησαν για την Ιταλία οι συγγενείς των αγνοουμένων του Norman Atlantic

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης αναχώρησαν σήμερα, Παρασκευή οι συγγενείς των βορειοελλαδιτών αγνοουμένων του Norman Atlantic. Όπως δήλωσαν οι…

norman atlantic ploio

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης αναχώρησαν σήμερα, Παρασκευή οι συγγενείς των βορειοελλαδιτών αγνοουμένων του Norman Atlantic.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, πήραν την απόφαση να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να τους αναζητήσουν οι ίδιοι με την ελπίδα να τους εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ελληνικές προξενικές αρχές καθώς και η πλοιοκτήτρια εταιρεία θα βοηθήσουν τους συγγενείς των αγνοουμένων ενώ θα υπάρξει βοήθεια διερμηνέα και γιατρού στα νοσοκομεία όπου διακομίστηκαν οι επιβαίνοντες του Norman Atlantic.

«Ελπίζουμε να τον βρούμε ζωντανό, έστω και βαριά τραυματισμένο. Θα ψάξουμε σε όλα τα νοσοκομεία τη Ιταλίας», δήλωσε ο γιος ενός αγνοουμένου επαγγελματία οδηγού, λίγο πριν αναχωρήσει για τη γειτονική χώρα.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, ο πατέρας του είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του την ώρα που ξέσπασε η φωτιά λέγοντάς του «Αγόρι μου δεν θα μας προλάβουνε».

«Τον άκουγα να είναι έξω από το φορτηγό, από βαθιά ακουγόταν εκρήξεις, ο κόσμος ούρλιαζε …», είπε. Μετά από μερικά λεπτά η επικοινωνία τους κατέστη αδύνατη.