Αν Χάθαγουεϊ: «Η τραγική ειρωνεία ήταν το ότι έπρεπε να γεννάω στη σκηνή κάθε βράδυ» – Μίλησε πρώτη φορά για την αποβολή της ενώ υποδυόταν μια έγκυο

Επρόκειτο όπως είπε για την πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ η τραγική ειρωνεία ήταν το ότι “έπρεπε να γεννάω στη σκηνή κάθε βράδυ”.

AP24056767917201

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway). Η διάσημη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που βίωσε ως γυναίκα όταν η πρώτη εγκυμοσύνη της δεν πήγε καλά, αφού έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφερόμενη σε συνέντευξή της στην αποβολή που είχε το 2015, είπε πώς μάλιστα συνέπεσε χρονικά με ένα θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε υποδυόμενη μία έγκυο γυναίκα.

Επρόκειτο όπως είπε για την πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ η τραγική ειρωνεία ήταν το ότι “έπρεπε να γεννάω στη σκηνή κάθε βράδυ”.

AP24077118000354
Anne Hathaway arrives for the world premiere of “The Idea of You” at the Paramount Theatre during the South by Southwest Film Festival on Saturday, March 16, 2024, in Austin, Texas. (Photo by Jack Plunkett/Invision/AP)

Η Αν Χάθαγουεϊ, η οποία έκτοτε έχει αποκτήσει δύο γιους, έκανε μία αναδρομή σε εκείνη την περίοδο και θυμήθηκε πως κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης, η οποία διήρκεσε έξι εβδομάδες, προσποιούνταν πως όλα ήταν καλά.

Η Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση “Grounded” και υποδυόταν μία πιλότο που μένει έγκυος, με τον ρόλο της κάθε βράδυ να απαιτεί από την ηθοποιό να υποδύεται ότι γεννάει. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που η Χάθαγουέϊ είχε την αποβολή.

Την επόμενη χρονιά, το 2016, η γνωστή ηθοποιός υποδέχθηκε τον πρώτο της γιο, τον Τζόναθαν, με τον σύζυγό της Άνταμ Σούλμαν, μιλώντας ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε.

“Δεν είναι για ταινία”, έγραψε σε μία ανάρτηση που έκανε τότε, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. “Πέρα από την πλάκα, για όλους όσους περνούν την κόλαση της υπογονιμότητας και της σύλληψης, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ευθεία γραμμή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Στη συνέντευξή της, η Χάθαγουεϊ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είχε κάνει τότε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είχε αισθανθεί ντροπή.

“Δεδομένου του πόνου που ένιωσα κατά την προσπάθειά μου να μείνω έγκυος”, είπε, “θα μου φαινόταν ανειλικρινές να ποστάρω κάτι μέχρι τέλους χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο διαφορετική για όλους”.

Πρόσθεσε ότι “δεν επρόκειτο να νιώσει ντροπή” για κάτι που φαινόταν “στατιστικά να είναι στην πραγματικότητα αρκετά φυσιολογικό“.

Έχοντας βιώσει και εκείνη τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία, η Αν Χάθαγουεϊ δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν ανακάλυψε πόσο συχνές είναι οι αποβολές.

“Σκέφτηκα, πού βρίσκονται αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αισθανόμαστε τόσο απομονωμένες; Εκεί είναι που κάνουμε ζημιά στους εαυτούς μας και έτσι αποφάσισα ότι θα μιλήσω γι’ αυτό”, είπε η ίδια.

Το ζευγάρι απέκτησε τον δεύτερο γιο του, τον Τζακ, τον Νοέμβριο του 2019.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Μύκονο: Έθαψαν στο χώμα εκκλησάκι μέσα σε βίλα που ανήκε στον Ρέμο (εικόνες + video)

Καταγγελία-βόμβα από Κωνσταντοπούλου: Εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη (Video)

Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός: Αποκάλυψε ότι κατεβαίνει στην πολιτική – «Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί» (video)

Βασίλης Σίμος: O πρόεδρος της ιχθυαγοράς από το Survivor στην πολιτική – Σε ποιο κόμμα αναλαμβάνει εκπρόσωπος (video)

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…