Newsroom

Newsroom

Αμφιλεγόμενο σκίτσο των FT: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κρατήσει ενωμένα τα "βαγόνια" της Ελλάδας και της Ευρώπης (δείτε φωτο)

Στο αμφιλεγόμενο  εβδομαδιαίο σκίτσο/ σχόλιο του Ίνγκραμ Πιν για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – δανειστών ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ενδιάμεσος κρίκος των δυο…

bloomberg e e e na men aphesei ten ellada na pnigei sto khreos 620x330 1

Στο αμφιλεγόμενο  εβδομαδιαίο σκίτσο/ σχόλιο του Ίνγκραμ Πιν για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – δανειστών ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ενδιάμεσος κρίκος των δυο βαγονιών. Το ένα είναι το ελληνικό, που μοιάζει με τον Παρθενώνα, ενώ το δεύτερο βαγόνι είναι αυτό της Ευρωζώνης, στο οποίο επιβαίνουν οι ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι κοιτούν τον έλληνα πρωθυπουργό με πρώτη και καλύτερη τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

«Συνεχίζει να κρατιέται» είναι το λακωνικό σχόλιο του Πιν για τον κ. Τσίπρα. «Η εμπόλεμη ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για τις συντάξεις τον Απρίλιο. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε αισιόδοξος ότι μια συμφωνία θα επιτευχθεί για ένα νέο ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας» αναφέρει από την πλευρά της η εφημερίδα στη λεζάντα.

67d3020e6b3548dcf558e22bc10f273d.jpg

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…