Newsroom

Newsroom

Αμετανόητος ο Βίτσας για τα όσα έχει πει για Κασσελάκη: «Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη»

Καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη δεν έχει ο Δημήτρης Βίτσας για τα όσα είπε, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσαν την εισήγηση για διαγραφή του.

Βίτσας

Καλά κρατεί η εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά την έκκληση του Στέφανου Κασσελάκη να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης. Ο Δημήτρης Βίτσας δεν δείχνει διατεθιμένος να χαμηλώσουν οι τόνοι στην Κουμουνδούρου, καθώς μιλώντας στο MEGA, έριξε λάδι στην φωτιά, αποδεικνύοντας ότι οι διαφωνούντες δεν κάνουν πίσω από τις αρχικές θέσεις τους κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε 10 ημέρες θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή. Πιστεύω πως θα υπάρξει μία ισορροπία, να έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Χθες έγινε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ήταν ακλή η τοποθέτηση του προέδρου. Εντόπιζε τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το ζήτημα της ακρίβειας, όπως και της Γάζας, που πρέπει να μας θλίβει και να μας κινητοποιεί».

«Εκκρεμούν τα ζητήματα των τεσσάρων διαγραφών. Μπορείς να μιλάς για ενότητα, αλλά θα πρέπει και να την πράττεις. Δεν αμφισβητούμε ότι ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος. Έγιναν οι εκλογές, πήρε τόσες χιλιάδες ψήφους, η Έφη Αχτσιόγλου πήρε λιγότερες, εκλέχτηκε πρόεδρος. Είναι διαφορετικό πράγμα αυτό κι άλλο στις πρώτες τοποθετήσεις να είσαι έξω από τις αποφάσεις του συνεδρίου. Η χθεσινή του ομιλία ήταν επικεντρωμένη στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γειτονιά μας και η χώρα. Εάν δεν υπήρχε η ομιλία του στον ΣΕΒ δεν θα υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις», ανέφερε αρχικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη»

Αναφερόμενος σε όσους λένε στους διαγραφέντες να χαμηλώσουν τους τόνους και να ζητήσουν συγγνώμη είπε:

«Πρέπει να ξέρουμε και για ποιο πράγμα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Εγώ δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη. Μπορώ να παλέψω για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόμμα».

Καρφιά για Τσίπρα

Όσο για την αποστασιοποίηση του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε πως είναι δική του απόφαση πλέον.

«Θεωρώ άχαρο να επικαλούμαστε τη μαρτυρία του. Εάν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει».

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…