Αμείλικτα ερωτήματα προς ΝΔ και Μητσοτάκη

Για αποκάλυψη της σκευωρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη η στάση του οποίου εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση, έκανε λόγο κυβερνητική πηγή, στον απόηχο της συζήτησης σήμερα στη Βουλή για την υπόθεση Πάνου Καμμένου – Σαουδικής Αραβίας, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα προς την πλευρά της ΝΔ.

5a1c35fb1dc524e0598b45b9

Δεδομένου, σύμφωνα με την ίδια πηγή ότι όπως αποδεικνύεται η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο εμφανιζόμενος ως μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ, ο οποίος ως πραγματικός μεσάζοντας επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο, η ΝΔ ερωτάται:

– Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;

– Για ποια συμφέροντα εργάζεται;

– Θα απαντήσει γιατί το έκανε;

– Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του;

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της συζήτησης, η ίδια πηγή έκανε λόγο για παταγώδη αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας.

«Η σκευωρία» ανέφερε «κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης».

Ταυτόχρονα έκανε λόγο για περαιτέρω προσήλωση «στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

profile player 960x540 2

Θήβα: Σοκάρουν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε νεκρό – «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» (video)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», ανέφερε ο πατέρας του…

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής