Newsroom

Newsroom

Συνταγή για σπρέι αγιασμού made by Αμβρόσιος για την αποφυγή του κορονοϊού (video)

Ο γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του Αμβρόσιος, πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τοποθετήθηκε για κορονοϊό, αποκάλυψε τη συνωμοσία για το πώς δημιουργήθηκε και σαν πωλητής αρωμάτων έδειξε στο ποίμνιο πώς να χρησιμοποιεί τον αγιασμό σε μορφή σπρέϊ κι έτσι να αποφεύγει τόσο τη μετάδοση αλλά και τον κίνδυνο να νοσήσει από το διαβολικό κορονοϊό. 

EK Amvrosios

Ο πρώην μητροπολίτης βρέθηκε στις 6 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας και στο κήρυγμά του προς τους πιστούς τοποθετήθηκε για το ζήτημα το οποίο κυριαρχεί στην επικαιρότητα και είναι ο κορονοϊός.

Ο Αμβρόσιος δεν έχασε την ευκαιρία για να δηλητηριάσει με τις δεισιδαιμονικές του απόψεις κάνοντας την απαραίτητη κατήχηση σχετικά με τον ιό, τη δημιουργία του αλλά και τους σκοταδιστικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να προστατευτεί κανείς. 

«Όπως έκλεισαν τα σχολεία στην περιοχή μας, σε λίγο θα δώσουν διαταγή να κλείσουν και οι εκκλησίες. Δηλαδή ενώ το ιατρείο είναι η εκκλησία, ενώ η Θεοτόκος είναι το φάρμακο, ο γιατρός που μας θεραπεύει, θα μας απαγορεύσουν ίσως να μπαίνουμε στην ορθόδοξη εκκλησία να προσευχηθούμε και να λυτρωθούμε. Αυτό είναι δαιμονικό εφεύρημα. Αλλά και ο κορονοϊός είναι δαιμονικό εφεύρημα», ενημέρωσε αρχικά τους πιστούς.

Ο Αμβρόσιος μάλιστα αποκάλυψε και την κρυφή προέλευση του κορονοϊού. «Τα δαιμονικά εργαστήρια που εργάζονται την αναστροφή της ανθρωπότητας, σκέφτηκαν τι θα κάνουν για να διαλύσουν την ανθρωπότητα, τι θα κάνουν για να αποκεφαλίσουν ένα μέρος του πλανήτη και κατασκεύασαν έναν ιόν, ένα μικρόβιο δηλαδή περί το 2020 μια σοβαροτάτη πνευμονία σχετική ασθένεια θα διαδοθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη κάνοντας επίθεση στους πνεύμονες και τους βρόγχους και θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες. Πώς έγινε λοιπόν ο ιός; Ποιοι τον έφτιαξαν; Την καταστροφή του κόσμου τη θέλει μόνο ο διάβολος», είπε στη σοβαρότατη ανάλυσή του. 

Κι όπως ένας σωστός αναλυτής πρέπει να κάνει, δεν αρκείται μόνο στην περιγραφή της κατάστασης, αλλά προτείνει και ριζοσπαστικές λύσεις. Παραπέμποντας σχεδόν στο ύφος χιουμοριστικής τηλεοπτικής εκπομπής και τη στήλη τηλε – shopping, έδειξε στους πιστούς πώς ακριβώς γίνεται η παρασκευή του επαναστατικού φαρμάκου. 

Φυσικά πρώτη ύλη όπως αναμενόταν είναι οι ψεκασμοί με αγιασμό στο κεφάλι, το στόμα και τα χέρια. Η κρίσιμη όμως τομή που φέρνει το σκεύασμα made by Αμβρόσιος, είναι ότι ακόμα και να τελειώνει το ιερό διάλυμμα, μπορείτε άφοβα να προσθέσετε λίγο νερό και να έχετε και πάλι τα ίδια αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω τις αναλυτικές οδηγίες. 

Με τοποθετήσεις όπως η παραπάνω, καθόλου εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σύμφωνα με την οποία ο κορονοϊός δε μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…