«Αmber alert» για Σημίτη-Καραμανλή για το Μακεδονικό

Για τον Γιώργο Παπανδρέου υπάρχουν πολλές ενστάσεις από πολλούς. Ο ΓΑΠ έκανε την κίνηση ματ... για το Μακεδονικό και έδειξε ότι ξεχωρίζει από τους πρώην πρωθυπουργούς καθώς δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις...

NewsRoom 19/01/2019 | 14:03

Η τοποθέτηση του στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'', για την Συμφωνία των Πρεσπών, οδηγεί στο να του αναγνωρίσουν οι περισσότεροι  ότι ξεκαθάρισε τη θέση του. Το amber alert αναζητά τον κ.Σημίτη και τον κ. Καραμανλή γιατί δε νοείται δυο τόσο πρόσφατοι πρωθυπουργοί να μην τοποθετηθούν για ένα ζήτημα τέτοιας εθνικής σημασίας. 

Ο πρώην πρωθυπουργός-πρόεδρος του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ-που παρεμβαίνει κάθε τόσο με άρθρα για να σηκώσει σε κάθε ευκαιρία το δάχτυλο-για ότι δεν τον συμφέρει- και που έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Βήμα χωρίς βέβαια να ερωτηθεί (καθόλου παραδόξως) για το Μακεδόνικο, σιωπά χαρακτηριστικά. 

Το ίδιο και ο δεύτερος, που εδώ και πολύ καιρό είναι «ωσεί παρών» στις πολιτικές εξελίξεις και απλά βρίσκεται σε κάποια από τις ταβέρνες στις οποίες συχνάζει, παρακολουθεί από μακριά το θέμα. 

Φυσικά, έχει μεσολαβήσει κι άλλος πρωθυπουργός,  άλλα για εκείνον καλύτερα να μην  αναρωτιόμαστε που είναι και τι άποψη έχει, καθώς τις εκφράζει με περίσσεια... χάρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης!