Newsroom

Newsroom

Άλμπερτ Άϊνσταϊν: "Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο"

GarageBOOKS #32 from Manolis Andriotakis on Vimeo. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να κρατήσεις την ισορροπία σου…

GarageBOOKS #32 from Manolis Andriotakis on Vimeo.

Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να κρατήσεις την ισορροπία σου πρέπει να συνεχίσεις τον δρόμο σου. Άλμπερτ Άϊνσταϊν.

Μια νέα χρυσή εποχή για το ποδήλατο ξεκινά. Αυτό πιστεύει ο δημοσιογράφος και ποδηλάτης Ρόμπερτ Πεν (Robert Penn). Στο βιβλίο του Όλα για το ποδήλατο, Η αναζήτηση της ευτυχίας σε δύο τροχούς, που κυκλοφορεί απ’ τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση Γιώργου Χρυσοβιτσάνου, ο Πεν αφηγείται 2 παράλληλες ιστορίες. Στην πρώτη, εξιστορεί την περιπέτεια εξεύρεσης των τέλειων εξαρτημάτων που θα συναρμολογήσουν το ποδήλατο των ονείρων του, ενώ στη δεύτερη διηγείται την ιστορία του κάθε εξαρτήματος που συνέβαλλε στην τελειότητα αυτής της απίθανης ανθρώπινης εφεύρεσης που ονομάζεται ποδήλατο.

Ουσιαστικά γράφει την Ιστορία του ποδηλάτου μέσα απ’ την αναζήτηση του τέλειου ποδηλάτου.

Ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα, με χιούμορ και πλούσιες πληροφορίες που μάς δίνει επιπλέον λόγους για να προτιμήσουμε το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας. Ένα φθηνό, καθαρό και “ήρεμο” μέσο, που είναι προσιτό στον καθένα, μια τεχνολογική εφεύρεση που εξελίσσεται διαρκώς κι εμπνέει. Ο Πεν φαίνεται ότι βρίσκει την ευτυχία πάνω στους δύο τροχούς του. Γιατί όχι κι εμείς;

Αφήστε ένα επώνυμο σχόλιο εδώ http://andriotakis.gr/?p=517 για να μπείτε στην κλήρωση 3 αντιτύπων του βιβλίου που προσφέρονται ευγενικά απ’ τις Εκδόσεις Μεταίχμιο ειδικά στους θεατές του GarageBOOKS.


Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…