Newsroom

Newsroom

Άλλοι οκτώ αντιεξουσιαστές αφέθηκαν ελεύθεροι

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους άλλοι οκτώ αντεξουσιαστές από τους συνολικά 25 που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη έπειτα από επιχείρηση…

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους άλλοι οκτώ αντεξουσιαστές από τους συνολικά 25 που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας, κατηγορούμενοι για μεταξύ τους συμπλοκές.

Οι οκτώ συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις επιθέσεις που αναφέρονται στη δικογραφία. Οι δύο εξ αυτών αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους, ενώ στους άλλους πέντε επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Στον όγδοο κατηγορούμενο εκτός από περιοριστικούς όρους, επιβλήθηκε και χρηματική εγγυοδοσία 3.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι χθες απολογήθηκαν οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι οποίοι αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ η διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.


Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά