Newsroom

Newsroom

Αλλη μια επίδειξη «άριστης» «φροντίδας» στα Εξάρχεια -Εγκληματική ενέργεια από την ΕΛ.ΑΣ στη Σόλωνος (video)

Τις βίαιες σύλληψεις διαδηλωτών μετά τη μαζική πορεία μνήμης στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο καταγράφουν βίντεο από χρήστες στα social media

sillipsi

To σκληρό της και απάνθρωπο πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι δυνάμεις καταστολής μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επείτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Όπως φαίνεται στα βίντεο που ανήρτησαν χρήστες στο twitter οι δυνάμεις των ΜΑΤ κάνουν βίαιες συλλήψεις προκαλώντας χάος και πανικό. Ενδεικτικό του μένους από τις δυνάμεις καταστολής είναι και το βίντεο όπου δείχνει έξι άνδρες των ΜΑΤ, να  έχουν περικυκλώσει πεσμένο διαδηλωτή στη συμβολή Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, με έναν ΜΑΤατζή να τον ποδοπατάει με μανία παρόλο που είναι ακινητοποιημένος.

Εγκληματική η στάση της ΕΛΑΣ στη Σόλωνος

 

Την ίδια στιγμή, το απόλυτο χάος επικράτησε επί της οδού Σόλωνος, εν μέσω επεισοδίων μετά την πορεία. Η ΕΛ.ΑΣ για άγνωστο λόγο και πριν ολοκληρωθεί η πορεία άφησε κανονικά την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σόλωνος, στα Εξάρχεια.

Η εγκληματική αυτή κίνηση, προκάλεσε ένα κομφούζιο μεταξύ των οχημάτων, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια, με ρίψεις μολότοφ μερικά μέτρα μακριά, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών

 

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι το παρακάτω βίντεο, όπου δείχνει την ομίχλη που είχε σχηματιστεί στην ατμόσφαιρα από τις ρίψεις βομβών μολότοφ και τους οδηγούς εγκλωβισμένους στα οχήματά τους.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…