Άλλαξε η ημέρα του επισκεπτηρίου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Για 18η ημέρα παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν σε τουρκικό έδαφος.

5aae66041dc524f5718b4568

Ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη μίλησε τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και στον ΣΚΑΙ, για την αγωνία που βιώνει  μη γνωρίζοντας πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν τα παιδιά  στην Ελλάδα.  Ο ίδιος αποκάλυψε ότι άλλαξε από Δευτέρα σε Παρασκευή η ημέρα του καθιερωμένου επισκεπτηρίου στις φυλακές της Αδριανούπολης, για να συναντήσουν τα παιδιά τους.

Ανέφερε ότι ενημερώθηκαν από το προξενείο για την αλλαγή της συνάντησης μιας ώρας, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν θεωρούν ότι πρόκειται για «καψόνι» ή εμπόδιο για να μην γίνεται η συνάντηση.

Επίσης είπε ότι κάθε Τετάρτη θα υπάρχει πλέον και μια τηλεφωνική επικοινωνία ενώ ένα ραντεβού το μήνα θα γίνεται σε ανοιχτό χώρο.

 Νέο αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία

Με αφορμή την επέτειο της επανάστασης του ’21 ο Προκόπης Παυλόπουλος από τη Μάνη έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους όσοι επιβουλεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε το χρέος υπεράσπισης των συνόρων, της εδαφικής μας ακεραιότητας, της εθνικής μας κυριαρχίας έναντι πάντων», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας τονίζει ότι η Τουρκία εκτίθεται με τη συμπεριφορά της. Ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην Real News, είπε ότι «η Τουρκία εκτίθεται και αποδυναμώνει την εξωτερική πολιτική της με τις εντάσεις που προκαλεί. Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι σαφή και οριοθετημένα από τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο». 

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…