Αλέξης Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης έκανε τις υποκλοπές όπλο του και παρενέβη στους δικαστές»

«H Κρήτη υπογράφει το συμβόλαιο της αλλαγής. Αυτή την Κυριακή μετά από 30 χρόνια η Κρήτη ξαναδιώχνει έναν Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου»

tsipras kriti

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις χυδαίες δηλώσεις του πρωθυπουργού σε βάρος των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, από το Ηράκλειο της Κρήτης. « Η αλλαγή είναι απαίτηση, η δικαιοσύνη είναι ανάγκη, η Ελλάδα θα γυρίζει σελίδα. Η συγκέντρωσή σας και οι συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα είναι η καλύτερη δημοσκόπηση. Η καλύτερη απόδειξη όμως είναι ο φόβος και ο πανικός του κ. Μητσοτάκη. Μόλις ήλθε αντιμέτωπος με μία κάπως ζόρικη ερώτηση στο ντιμπέιτ -που δεν ήλθε με εμένα προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από όλους τους αρχηγούς-, ομολόγησε μόνος του το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μόλις είπε ο κ. Ανδρουλάκης ότι θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των υποκλοπών και εγώ ότι θα κάνουμε προανακριτική για το σκάνδαλο των υποκλοπών, δήλωσε χθες, έκλαιγε, ότι θέλουμε να τον βάλουμε φυλακή. Τι φοβάται, γιατί συμπεριφέρεται σαν ένοχος; διερωτήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε: «ο κ. Μητσοτάκης δεν νοιάζεται για την δημοκρατία, έκανε τις υποκλοπές όπλο του και παρενέβη στους δικαστές».

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως δεν σταμάτησε εκεί, κατηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό ότι  χθες έκανε κάτι πολύ χειρότερο. Που δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Δεν δίστασε να πει ότι η μήνυση των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, συνιστά εργαλειοποίηση. Εργαλειοποίηση από τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους; Μας είπαν σήμερα ότι δεν το είπε έτσι.

Το μεταφέρω επί λέξει: “Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές”. Την έβλεπα και την ξαναέβλεπα αυτήν την δήλωση γιατί δεν πίστευα στα αυτιά μου. Αυτά είπε. Και τα είπε δίχως να ντρέπεται. Ο υπόλογος για τη τραγωδία. Και για τη συγκάλυψή της. Έφτασε να προσβάλλει με τον πιο βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας πρωθυπουργός, ένας άνθρωπος; Δε νιώθει και δε νοιάζεται αυτός ο άνθρωπος. Είναι άδικο για την Ελλάδα και τους Έλληνες να έχει έναν τέτοιο πρωθυπουργό».

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…