Newsroom

Newsroom

Αλεξία Έβερτ: Γιατί όλοι συζητούν για την παραίτησή της – «Δεν πάω στο Harvard»

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων η Αλεξία Έβερτ αλλά μάλλον αλλού είναι η είδηση...

Αλεξία Έβερτ

Μια ειδησεογραφική βόμβα πυροδότησε χθες η Αλεξία Έβερτ καθώς με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ανακοίνωσε την παραίτηση της από δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων.

Η Αλεξία Έβερτ ανακοίνωσε τη παραίτηση της σημειώνοντας ότι θα αφοσιωθεί στη οικογένεια της και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Λευτέρη Σκιαδά που την διαδέχεται τον οποίο χαρακτήρισε “πανάξιο”.

Ωστόσο μια συγκεκριμένη φράση της προκάλεσε έναν μικρό χαμό καθώς ερμηνεύτηκε ως ξεκάθαρο «καρφί» στον Κώστα Μπακογιάννη…

Αλεξία Έβερτ – Η ξαφνική παραίτηση

 

evert

Συγκεκριμένα η Αλεξία Έβερτ γράφει χαρακτηριστικά πως… «δεν πάω στο Harvard να διδάξω», αλλά θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και αυτή ακριβώς η αναφορά στο Harvard θεωρήθηκε ότι αποτελεί αιχμή-κριτική για το ταξίδι του πρώην δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στις ΗΠΑ.

Ο ηττημένος πρώην δήμαρχος ετοιμάζεται να επισκεφτεί τις ΗΠΑ, όπου θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα ώστε να παρακολουθήσει προγράμματα στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Kennedy School.

Η Αλεξία Έβερτ είχε απασχολήσει την επικαιρότητα προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις όταν αποκάλεσε «κατσαρίδες και τρωκτικά» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ που τίμησαν την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 2020.

Φαίνεται τελικά πως η Α. Έβερτ δεν συγχώρησε τον Κ. Μπακογιάννη που την εξώθησε παραίτηση από τη θέση αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μετά από αυτό το σχόλιό της για συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Αλεξία Έβερτ: Το σχόλιο για «κατσαρίδες και τρωκτικά»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…