Newsroom

Newsroom

Άκρως ειρωνικό σχόλιο από το γιο του Πρωθυπουργού για τη «Συναυλία Ειρήνης» και προσβολές στους καλλιτέχνες

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ειρωνεύτηκε τη «Συναυλία Ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/03), αλλά και τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος.

gonos 1

Ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο αποφάσισε να κάνει ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για τη συναυλία ειρήνης στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες,

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άκρως προσβλητικό σχόλιο του γιου του Πρωθυπουργού στην αντιπολεμική συναυλία ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων στα social media.

Συγκεκριμένα, ειρωνεύτηκε, με ανάρτησή του στο facebook τη «Συναυλία Ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/03), αλλά και τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος.

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ).
Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», γράφει στην ανάρτησή του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 

Να σημειωθεί ότι στη συναυλία συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι εξής καλλιτέχνες:

Μάριος Αθανασίου, Πάνος Βλάχος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Δρακόπουλος, Εισβολέας, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Κώστας Θωμαΐδης, Κώστας Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κώστας Λειβαδάς, Μίλτος Λογιάδης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Νίκος Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασούλη, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…