Αήθης επίθεση Κύρτσου κατά Μπαζιάνα για τη θέση Επίκουρου Καθηγητή στο τμήμα Πληροφορικής

Μιλάει για βόλεμα αν και τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες

Μπαζιάνα

Τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει η κυβέρνηση της ΝΔ μετά το συνολικό φιάσκο των διορισμών των «αρίστων» της, φανερώνει η αβάσιμη και χωρίς μέτρο επίθεση του ευρωβουλευτή της ΝΔ απέναντι στην Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αφορμή για τη στοχευμένη συκοφάντηση, η ανακήρυξη της Μ. Μπαζιάνα στη βαθμίδα της Επίκουρης καθηγήτριας του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με ομόφωνη απόφαση, το 11μελές εκλεκτορικό σώμα αποφάσισε την εκλογή της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η κ. Μπαζιάνα είναι “Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα”.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19. Τη διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι. Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν. 

Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Υπενθυμίζουμε ξανά τα δεδομένα…«ομόφωνη απόφαση, τη θέση διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι, ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν» και παραθέτουμε το σχόλιο του Γ. Κύρτσου:

«Το εντυπωσιακό με το ακαδημαικό βόλεμα της Μπαζιάνα είναι ότι: Εγινε σε διάφορες φάσεις. Ενεπλάκησαν σε αυτό,άμεσα η έμμεσα,πάρα πολλοί. Συνοδεύτηκε από αποπροσανατολιστικές παρεμβάσεις ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της..αξιοκρατίας. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!», γράφει λοιπόν ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στο twitter.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…