Αισχρή δήλωση Παπαδημητρίου: «Πλέον θα μιλάμε για τον σύντροφο του Κασσελάκη και όχι για συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Απαράδεκτη ομοφοβική δήλωση από τον πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

EK Papadimitriou

Δεν έχει προηγούμενο η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου στην κάμερα της ΕΡΤ, χθες το βράδυ, ύστερα απ’ τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας για τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε «Θα γίνει μια καλύτερη και πιο ακριβής χρήση της λέξης σύντροφος. Θα μιλάμε για τον σύντροφο του κ. Κασσελάκη και δεν θα μιλάμε για τους συντρόφους, οι οποίοι όπως έλεγα και πριν bye bye, τελειώσαμε με αυτό το θέμα».

Όπως είναι λογικό αυτή του η αιχρή δήλωση προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις, καθώς ξυπνάει μνήμες μιας άλλης εποχής με το πόσο ομοφοβία κρύβει μέσα της, αλλά και μια πρόγευση για τον τρόπο τον οποίο θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» τον Στέφανο Κασσελάκη οι πολιτικοί του αντίπαλοι στο μέλλον!

Το πιο αστείο της υπόθεσης όμως είναι ότι την ίδια ώρα που η πρώτη αντίδραση απ’ το Μέγαρο Μαξίμου κάνει αναφορά για αποφυγή της τοξικότητας, ένα άτομο που βρίσκεται στους κύκλους της ΝΔ παράγει τη μέγιστη τοξικότητα που μπορεί να παράξει!

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…