Aιχμηρή ανάρτηση Πολάκη για το «πάρτι» με τις επιστρεπτέες: Έφαγε η Φακή το λάδι!

Λάβρος ο Παύλος  Πολάκης με ανάρτηση του  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή το περιστατικά καταστρατήγησης των μέτρων ενίσχυσης για την πανδημία από ιδιώτες.

5249973 4

 Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ένα «φαγοπότι» που στήθηκε με αφορμή τα προγράμματα επιστρεπτέας προκαταβολής αφού όπως λέει αξιοποιήθηκε «η τρύπα που δημιουργούσε στο σύστημα η πολιτική απόφαση να γίνουν δεκτές» οι τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις του 2019.

«Πόσα δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν έτσι και σε ποιους» ρωτάει ο Παύλος Πολάκης, θέτοντας μία σειρά από δικαιολογημένα και «καυτά» ερωτήματα στην κυβέρνηση για το «πάρτι» με τις επιστρεπτέες, όπως πως θα πάρει πίσω η κυβέρνηση όλα αυτά τα χρήματα, πώς οι οικονομικοί συντάκτες τόσων ΜΜΕ δεν πήραν χαμπάρι τίποτα, ενώ άφησε αιχμές και για τους λογιστές που  πιστεύει ότι συμμετείχαν στην κομπίνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

ΕΦΑΓΕ Η ΦΑΚΗ ΤΟ ΛΑΔΙ!!!!
Αυτά που σας φώναζα 2,5 μήνες τώρα,για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έγινε με τα προγράμματα επιστρεπτεας.τα πήρατε χαμπάρι τώρα;;;;;
Με αφορμή το Φουρθιωτη που ακόμα να απαντήσει το Υπ Οικονομικων και η ΑΑΔΕ ποσά πήρε ,ανέδειξα το θέμα που στήθηκε το γλέντι με τις τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις για το 2019 που έκαναν πολλά λαμόγια ,σε συνεργασία με λογιστές και αξιοποιώντας την τρύπα που δημιουργούσε στο σύστημα ,η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να γίνουν δεκτές αυτές οι δηλώσεις!!!!!
Και ρωτώ:
1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ προς το δημόσιο για αυτούς που υπέγραψαν τις υπουργικές αποφάσεις στα πρώτα προγράμματα επιστρεπτεας μέχρι την 6η ,να γίνονται δεκτές τροποποιητικές δηλώσεις για εισοδήματα του 2019 ,που «ξεχάστηκε να δηλωθούν» ώστε να δικαιολογείται μείωση τζιρου το 2020 και να πάρουν ένα σκασμό λεφτά από τις επιστρεπτεες τα λαμόγια;;;;
2) Πως θα τα πάρετε πίσω αυτά τα λεφτά;;;
3) Οι τίμιοι επιχειρηματίες που πραγματικά δούλευαν και δεν έκαναν τετοιες λουμπινιες ,βρέθηκαν να παίρνουν ίσα ίσα κάποια από τα πάγια!
4) Οι λογιστές που συμμετείχαν στην κομπίνα δεν θα έχουν καμία ευθύνη;;;
5) Πόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;;
6) Οι οικονομικοί συντάκτες τόσων ΜΜΕ ,δεν πήραν χαμπάρι τίποτα ;;;;
7)Και μην μου πει κανένας πως τους βρήκαμε και τους «στείλαμε στον εισαγγελέα».Με τους ρυθμούς που δουλεύει η δικαιοσύνη ,καλοφάγωτα και καλοχωνευτα!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!!
(Έτσι ανέβηκαν οι καταθέσεις Κυριακοοοοοοο!!!)
Είναι τεραστιο θέμα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΨΗΛΑ !!! Το σκοιλ Ελλικικου,οι αναθεσεις της Νικολαου του Μηταράκη ,του Πιερρακακη ,τα σελφ τεστ κλπκλπ είναι παιδικά παιχνίδια ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ,κύριε ΠΙΤΣΙΛΗ,κύριε ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ και κύριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ