Άγριο κράξιμο Πορτοσάλτε στην κυβέρνηση: «Είστε αποτυχημένοι» – Δεν άντεξε το φιάσκο με την πανεπιστημιακή αστυνομία

Τα ειρωνικά σχόλια του Πορτοσάλτε για τον «αγγλοτραφή» Νότη Μηταράκη

πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει σθεναρά τις απόψεις του και ασκεί κριτική όταν θεωρεί ότι κάτι δεν λειτουργεί με τον τρόπο που ο ίδιος πιστεύει ως σωστό.

Σήμερα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατάργησε την πανεπιστημιακή αστυνομία και μάλιστα χαρακτήρισε και αποτυχημένη την κυβέρνηση τόσο ως προς το σχεδιασμό ως και προς την υλοποίηση του συγκεκριμένου μέτρου.

Μάλιστα και ο κ. Οικονόμου πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, βάζοντας ποδοσφαιρικούς όρους στη συζήτηση «Μπαχαλάκηδες» – Κυβέρνηση, 1 – 0, ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου για το γεγονός ότι η ΟΠΠΙ δεν θα βρίσκεται εντός των πανεπιστημίων.

Μάλιστα ο κ. Πορτοσάλτε σχολίασε και το «φιάσκο» με το έφιππο σώμα αστυνομικών που προανήγγειλε ο Νότης Μηταράκης και το μετέπειτα «άδειασμα» που δέχτηκε από την κυβέρνηση.

«Ο Νότης Μηταράκης είναι Λονδρέζος και αγγλοτραφής και είπε τι να φέρω από το Λονδίνο θα φέρω αυτό. Θα ταιριάζει και με την Πανεπιστημίου τώρα που έχει πλατάνια», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ.

Να θυμίσουμε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν ένα μέτρο που υποστήριξε σθεναρά η προηγούμενη Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσλαμβάνοντας μάλιστα 1.060 αστυνομικούς, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ, πάλι καλά, εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Χθες όμως ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήρθε να τελειώσει το σχεδιασμό της κυβέρνησης και να ανακοινώσει την κατάργηση ενός σώματος που ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ, ενώ οι «ξέμπαρκοι» αστυνομικοί θα διοχετευθούν σε άλλα σώματα όπως τόνισε ο κ. Μηταράκης.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…