Αγωνία Μητσοτάκη: Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές

Δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία του για τον πολιτικό απολογισμό της κάλπης απόψε το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ψήφισε στην Κηφισιά

Μητσοτακης εκλογες αυτοδιοικηση

Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στις δηλώσεις τους αμέσως μετά δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία του για τον εκλογικό απολογισμό απόψε το βράδυ.

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας και αναπτυξιακή δυναμική. Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές για τις 13 περιφέρειες της χώρας και τους 3 μεγάλους δήμους γιατί θέλουμε πρωτίστως στις περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα» ανέφερε με τον Νίκο Χαρδαλιά στο πλευρό του.

«Οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που αυτοί κρίνουν ότι θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις αυτοδιοικητικές τους ανάγκες», σημείωσε.

«Η κρίση περνά στα χέρια των πολιτών και ως προς τον πολιτικό απολογισμό αυτής της κάλπης θα έχουμε την ευκαιρία να τον κάνουμε σήμερα το βράδυ» κατέληξε.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..