Αγνοούνται ακόμα οι δύο γάλλοι πεζοπόροι που χάθηκαν στην Κρήτη

Το ζευγάρι φέρεται να ακολουθούσε το μονοπάτι Ε4 από Παλαιόχωρα για Ελαφονήσι όταν για λόγους άγνωστους ξέφυγαν της πορείας τους, συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από το γεγονός ότι ήδη οι διασώστες έχουν χτενίσει την διαδρομή.

5990a18f1dc52442048b45a1

Όταν λοιπόν οι δύο Γάλλοι αντιλήφθηκαν ότι είχαν χαθεί κάλεσαν τον τον διεθνή αριθμό 112, ενημερώνοντας παράλληλα ότι διαθέτουν λίγα αποθέματα νερού και φαγητού.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, από την στιγμή εκείνη μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής επιχειρεί στην περιοχή για να εντοπίσει το νεαρό ζευγάρι. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 20 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από την Κάνδανο, την Κίσσαμο καθώς και από την ΕΜΑΚ Ηρακλείου.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι δυο νέοι επικοινώνησαν μόνο μια φορά το μεσημέρι μέσω του “112” και από τότε αγνοείται η τύχη τους.

Οι διασώστες θα συνεχίζουν να χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή ολόκληρο το βράδυ ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να “σηκωθεί” ελικόπτερο για τον εντοπισμό των Γάλλων.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…