Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο 34χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του (Photos)

Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

5474529

Το συγκλονιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα επί της οδού Αλκιβιάδου 55 έληξε, με τη σύλληψη του δράστη – Ο 34χρονος άνδρας κρατούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα και όλη την πολυκατοικία με μία μπουκάλα υγραερίου. 

Ένας 34χρονος άντρας Αιγυπτιακής καταγωγής, κρατούσε όμηρο την Βουλγαρικής καταγωγής πρώην σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της, στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας και κρατούσε μία μπουκάλα υγραερίου με την οποία απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα και όλη την πολυκατοικία.

Στο σημείο έσπευσαν νωρίτερα αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της αστυνομίας καθώς και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά. Η πολυκατοικία στη συνέχεια εκκενώθηκε πλήρως.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο δράστης πήρε υπό την απειλή μαχαιριού τη γυναίκα από διαμέρισμα στο Γαλάτσι στο οποίο διαμένει. Τη μετέφερε μέχρι το διαμέρισμα στον Αγιο Παντελεήμονα και από εκείνη την ώρα απειλεί τους πάντες.

Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρίας

Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας κατάφεραν να τον αιφνιδιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν. Είχαν προηγηθεί πολύωρες διαπραγματεύσεις με τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας.

Η επέμβαση αποφασίστηκε, όταν διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος δεν επρόκειτο να παραδοθεί. Έτσι οι άνδρες των ΕΚΑΜ παραβίασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν, αιφνιδιάζοντάς τον και πριν προλάβει να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε ετοιμότητα βρισκόταν συνεχώς η Πυροσβεστική για κάθε ενδεχόμενο.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…