Newsroom

Newsroom

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η μαρτυρία της ανήλικης -«Σκότωσε πρώτα τον μπαμπά, έριξε και στη μαμά» (Video)

"Η μαμά τον σταματούσε και «έφαγε» μία στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο".

1 12 585x350 1

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA η μητέρα και η κόρη περιγράφουν μέσα από το νοσοκομείο τη στιγμή που είδαν τον 50χρονο να πέφτει νεκρός από τα πυρά του 74χρονου.

«Πονάω πάρα πολύ. Δεν είμαι καλά. Περιμένω πότε θα με χειρουργήσουν», ήταν τα λόγια της 45χρονης, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, ήμασταν καλά και ήπιε πολύ αυτός ο γέρος. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Όχι πολλά, έξι», είπε αρχικά η κόρη του θύματος.

«Ήπιε πολύ και μέθυσε. Τελείωσε το πάρτι και πήγαν όλοι στα σπίτια τους. Μετά ξανά ήρθε σε εμάς, δηλαδή πήρε το πιστόλι και ήρθε σε εμάς και ανέβηκε πάνω, γιατί του ανοίξαμε εμείς. Νομίζαμε ότι δεν θα κάνει κάτι. Ανέβηκε πάνω, κάθεται, του είπαμε να περάσει, κάθεται και λέει «ποιος μου έβαλε χάπι στο ποτό; Εξήντα χρόνια πίνω ποτέ και δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο ποτό», λέει».

«Του είπαμε ότι δεν βάλαμε τίποτα (στο ποτό) και μετά έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και «έφαγε» μία στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Τρεις μέρες δεν μπορούν να την εξετάσουν. Και αν γίνει κάτι; Κι αν πάθει κάτι; Ούτε που την έχουν καθαρίσει, είναι όλο αίματα», είπε η κόρη του θύματος.

Φίλη της 45χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα δεν έχει μπει ακόμα στο χειρουργείο και δεν έχουν καθαριστεί τα αίματα από το σώμα της.

«Η γυναίκα που τη χτύπησαν με το όπλο περιμένει δύο ημέρες να έρθει η σειρά της με αίματα, γεμάτο αίματα στο χέρι της. Δεν έχει μπει καθόλου χειρουργείο, με αίμα, με μία μπλούζα σκισμένη πάνω της που δεν έχει καθαρίσει, δεν έχει αλλάξει ακόμα».

Ήταν σε αμόκ ο 74χρονος δράστης – «Θα τους σκότωνα όλους εκεί μέσα»

Ο δράστης, όπως αποδείχθηκε, είναι σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν συλληφθεί τρεις φορές για διαρρήξεις. Προχωρούσε σε διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων, είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια και για σωματικές βλάβες, συμμετοχή σε επιθέσεις και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στην απολογία του εκτός από τη μετάνοια για ό,τι έκανε, ο 74χρονος αποκάλυψε πως ήταν σε κατάσταση αμόκ και θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τόσο τη γυναίκα του θύματος, όσο και τα ανήλικα παιδιά του.

Ο ίδιος λέει «γνώριζα το ζευγάρι, έμεναν σε ένα ημιυπόγειο στην οδό Αντιοχείας, τους βοηθούσα οικονομικά. «Ήμουν καλεσμένος στη συγκέντρωση αυτή στην ταβέρνα. Ήμασταν περίπου 18 άτομα. Φάγαμε και ήπιαμε διάφορα ποτά. Ήπια ένα ποτό σαν κονιάκ, που με χτύπησε στο κεφάλι. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με ποτό. Έφυγε και με κρατούσαν για να πάω σπίτι μου. Τότε μου μπήκαν διαβολικές σκέψεις. Πίστευα ότι μου είχε βάλει κάτι στο ποτό ο συγκεκριμένος. Έλεγα τι μου έβαλε, πρέπει να πεθάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο δράστης πήγε στο διαμέρισμά του, επτά λεπτά απόσταση, με το που μπήκε στο σπίτι υποστηρίζει πως έλεγε «πρέπει να τον σκοτώσω για αυτό που μου έκανε». Η γυναίκα προσπάθησε να τον αφοπλίσει. «Μου πήρε το όπλο και το έκρυψε. Δεν μπορούσα να το βρω πουθενά. Πρώτη φορά ένιωσα έτσι. Αυτή η φωνή στο μυαλό μου, με έχει κυριεύσει. Είχα οργή για τον άνδρα που πυροβόλησα. Αν όσοι ήταν στον χώρο μου έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Έχω μετανιώσει για αυτό που έκανα».

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…