Newsroom

Newsroom

Άγιοι Ανάργυροι – Θεία 28χρονης: «Είχε αποκοπεί σιγά σιγά από όλους και ήταν μόνο μαζί του»

Όπως είπε η ίδια, η Κυριακή έλεγε ότι είναι καλά και πώς μόνο μια φορά την χτύπησε. Ο ίδιος είχε ζητήσει συγγνώμη και ότι δεν θα το ξαναέκανε ενώ η 28χρονη δεν μιλούσε για όσα ζούσε από τον 39χρονο.

39χρονοσ

Σπάει τη σιωπή της η θεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Όπως είπε η ίδια στο Mega, η Κυριακή έλεγε ότι είναι καλά και πώς μόνο μια φορά την χτύπησε. Ο ίδιος είχε ζητήσει συγγνώμη και ότι δεν θα το ξαναέκανε ενώ η 28χρονη δεν μιλούσε για όσα ζούσε από τον 39χρονο.

Η θεία της 28χρονης ανέφερε ότι δεν φαινόταν προς τα έξω κακό παιδί ο δολοφόνος ενώ η Κυριακή είχε απομακρυνθεί από τους δικούς της, την οικογένειά της και όταν την ρωτούσαν αν όλα είναι καλά εκείνη απαντούσε θετικά.

«Είχε αποκοπεί σιγά σιγά από όλους και ήταν μόνο μαζί του»

«Είχε έρθει είχε μείνει εδώ δύο μέρες και μετά ξανά ήταν με τον Θανάση, “όλα καλά, όλα καλά ναι” Ήρθε και αυτός ζήτησε συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, να μου κοπούν τα χέρια, να να να… Δεν ήταν άνθρωπος ότι φαινόταν ότι ήταν επιθετικός, αλλά προφανώς ζήλια; Ερωτική ζήλια; Με τον μπαμπά της και τη μαμά της είχε ιδιαίτερο δεσμό και λατρεία και πάντα μίλαγε, τα έλεγε όλα.», αποκάλυψε αρχικά η θεία της 28χρονης.

«Ο συγκεκριμένος μίλαγε μια χαρά, φαινόταν χαρούμενος, έδειχνε έναν καλό εαυτό προς τα έξω. Το τι έκανε όταν ήταν μέσα στο σπίτι ή το τι έκανε όταν ήταν μαζί της, εγώ όταν την ρώταγα, είναι όλα καλά, όλα καλά. Την ρωτούσα, “έχει αλλάξει;” “ναι καλα” της έλεγα “γιατί όταν μια φορά το κάνει θα το ξανακάνει σε παρακαλώ πολύ”. »

«Από εκεί και πέρα όταν πήγε στο καινούριος της το σπίτι ήταν να έρθω να τη βοηθήσω και εγώ, να της πάρω να της αγοράσω πράγματα, αυτά που της έλειπαν, ήθελα να της τα δώσω καινούργια στο καινούργιο της το σπίτι, να έχει καινούργια αρχή πραγματικά, δεν πήγα, δεν πήρε τηλέφωνο, αν είχα πάει ίσως να είχε αλλάξει αυτό το κομμάτι Να μην είχε πάει καν εκεί, να την είχα πάρει στο σπίτι, να καθόμασταν, να πιούμε καφέ, να δούμε τα πράγματα, να πάμε να δούμε τι θα πάρουμε. Είχε αποκοπεί σιγά σιγά από όλους και ήταν μόνο μαζί του»

«Είχα δει τα χέρια της να έχουν σημάδια»

«Έβλεπα φωτογραφίες που ανέβαζε όλα καλά μπράβο της έγραφα μιλάγαμε ή τηλεφωνιόμασταν πολύ καλά, πέρναγε καλά. Την είχα δει κι ολας, τα χέρια της να έχουν σημάδια και μου έλεγε εντάξει δεν ήταν κάτι σοβαρό, από εκεί και έπειτα πάντα τη ρωτούσα και μου έλεγε είναι όλα καλά. Χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε. Πάντα μου έλεγε ότι είναι όλα καλά και ότι όλα πάνε καλά».

Εν μέσω αποδοκιμασιών στην ανακρίτρια ο 39χρονος δράστης

Άφωνο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ντροπιαστικές και ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την σωρεία λαθών και της επιδεικτικής αδιαφορίας των αστυνομικών του τμήματος Αγίων Αναργύρων αλλά και των υπαλλήλων του 100 όταν ζητούσε έντρομη βοήθεια η 28χρονη Κυριακή πριν πέσει νεκρή από τις έξι μαχαιριές του πρώην συντρόφου της μπροστά από το τμήμα και το φυλάκιο.

Η αξιωματικός υπηρεσίας στην κατάθεση της παραδέχεται πως είπε στην Κυριακή Γρίβα πως δεν υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό και πως πρέπει να καλέσει μόνη της το 100, ενώ παραδέχεται πως δεν μπήκαν στον κόπο να πάρουν τα στοιχεία της, αλλά και να ψάξει τα στοιχεία του πρώην συντρόφου της. Στην Ευέλπιδων επικράτησε ένταση με πολύ έντονες αποδοκιμασίες όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ειδήσεις σήμερα:

«Η στιγμή που ο Άδωνις φεύγει τρέχοντας…» – Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Πολάκης

Μανώλης Σφακιανάκης: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή Χαρδαλιά – «Προτιμώ να φύγω παρά να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (video)

Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το σχόλιο Κύρτσου

«Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»: Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ «άδειασε» τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

5659274

Πανικός σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής: Καναντέρ «άδειασε» τόνους νερού πάνω στα κεφάλια των πελατών (Video)

Ζημιές σε ξενοδοχείο από λάθος ρίψη καναντέρ - Τυχεροί που δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα».