ΑΚ

Αντιλιάν Κοτζάι

Άγιοι Ανάργυροι: Πλήρης κάλυψη Μαξίμου σε Χρυσοχοΐδη- Η λύση «δεν είναι να πάρουμε το κεφάλι ενός υπουργού»

Σε πλήρη κάλυψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης,

Χρυαοχοϊδης

Σε πλήρη κάλυψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης, σε ότι αφορά τις πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις, για το στυγερό έγκλημα της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το οποίο έγινε, λόγω και των εγκληματικών αστυνομικών παραλείψεων.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του Documentonews, για την πολιτική διάσταση του εγκλήματος και για τον εάν τίθεται θέμα για τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε ότι ο «υπουργός εν προκειμένω προσπαθεί να παρουσιάσει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Λέει 1700 αστυνομικοί έχουν επιστρέψει. Έχουμε δημιουργήσει 18 συμβουλευτικά κέντρα, που δεν υπήρχε ούτε ένα και δημιουργούμε άλλα 45.

Έχει γίνει χρήση από 270 γυναίκες του panic button, με επέμβαση και προστασία τους. Έχει λειτουργήσει η γραμμή για χιλιάδες περιστατικά. Θα πρέπει να υπάρξουν περιπτώσεις, που θα πρέπει να εξαλειφθούν, που είναι αυτές οι θλιβερές εξαιρέσεις. Και έχει καθήκον και κάθε υπουργός να περιορίσει αυτά τα φαινόμενα. Πιστεύουμε, ακόμη και σε ένα τόσο τραγικό συμβάν, ότι η λύση είναι να «πάρουμε το κεφάλι ενός υπουργού».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «επαναλαμβάνω ότι ήταν τραγικά όσα μάθαμε από εκείνη τη μέρα. Από εκεί και πέρα το τι διημείφθη μέσα στο αστυνομικό τμήμα, θα το μάθουμε από την έρευνα, ακριβώς. Ποιοι ήταν οι διάλογοι των αστυνομικών, των αξιωματικών και της άτυχης αυτής γυναίκας. Αλλά είναι κάποια πράγματα που είναι προφανή. Δηλαδή, αυτό που ακούσαμε από το τηλέφωνο να λέγεται, όχι απογοητευτικό, είναι θλιβερό.

Δεν έχει λόγια να το περιγράψει κανείς. Και δυστυχώς σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, μπορεί να έχουμε ακούσει και εμείς κάποιες τέτοιες συμπεριφορές, από κάποιους υπαλλήλους. Δεν σημαίνει ότι επειδή ένας αστυνομικός, μίλησε με τόσο θλιβερό τρόπο, ότι αυτό χαρακτηρίζει όλη την ελληνική αστυνομία. Δικαιολογίες για αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους δεν υπάρχουν. Όποιος ψάχνει να βρει δικαιολογίες εθελοτυφλεί».

ΣΥΡΙΖΑ: «Στο έλεος της εγκληματικότητας οι πολίτες»

Δριμεία κριτική άσκησε και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «έχει φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας», ενώ η ΝΔ «δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο».

Ειδήσεις σήμερα:

«Η στιγμή που ο Άδωνις φεύγει τρέχοντας…» – Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Πολάκης

Μανώλης Σφακιανάκης: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή Χαρδαλιά – «Προτιμώ να φύγω παρά να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (video)

Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το σχόλιο Κύρτσου

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…