Άγιοι Ανάργυροι: Οι γονείς έμαθαν ότι η κόρη τους είναι νεκρή από δημοσιογράφο και όχι από την αστυνομία – Μετά από 12 ώρες

Η οικογένεια της 28χρονης ενημερώθηκε από ρεπόρτερ του newsit και όχι από την αστυνομία ότι η κόρη τους είναι νεκρή

Άγιοι Ανάργυροι 1

Εξοργιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη νέα γυναικοκτονία  που σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι γονείς της 28χρονης έμαθαν ότι η κόρη τους είναι νεκρή 12 ώρες μετά και μάλιστα όχι από τις αστυνομικές αρχές αλλά από δημοσιογράφο του newsit.

Τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια που δημιουργεί πολλαπλά ερωτήματα για τη λειτουργία της αστυνομίας και συνολικά του κρατικού μηχανισμού, ανέδειξε το ίδιο το site κάνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά λόγο για «μια απαράδεκτη εξέλιξη που προστίθεται σε σειρά λαθών όσον αφορά στο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους με θύμα μια 28χρονη».

Πιο συγκεκριμένα οι γονείς της 28χρονης κοπέλας που κατέσφαξε ο πρώην σύντροφός της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων δεν είχαν ενημερωθεί έως σήμερα το πρωί (σχεδόν 12 ώρες μετά) ότι το παιδί τους είναι νεκρό. Ενημερώθηκαν από την ρεπόρτερ του newsit.gr όταν τους κάλεσε για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση!

Σημειώνεται πως η γυναικοκτονία της 28χρονης κοπέλας στους Άγιους Ανάργυρους φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από ζητήματα για την προστασία των γυναικών συνολικά από την πολιτεία.

Η 28χρονη είχε μεταβεί στο τμήμα ζητώντας βοήθεια, λόγω της παρουσίας του πρώην συντρόφου της, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί αντί να τη μεταφέρουν σπίτι με περιπολικό, της είπαν να καλέσει το 100 προκειμένου να μεταβεί στο σημείο όχημα της ΕΛΑΣ, με τον δράστη, να την κατακρεουργεί μόλις βγήκε από το τμήμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεφωνήτρια του κέντρου στην Άμεση Δράση άκουγε σε ζωντανή μετάδοση τη δολοφονία της, καθώς δευτερόλεπτα πριν την επίθεση, η 28χρονη είχε καλέσει το 100 προκειμένου να ζητήσει περιπολικό να τη μεταφέρει στο σπίτι.

Άγιοι Αναργύροι: Πώς έγινε η νέα γυναικτοκτονία

Η 28χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της, όταν διαπίστωσε ότι σε πολύ κοντινή απόσταση την περίμενε ο 40χρονος πρώην σύντροφός της.

Η γυναίκα έκανε αναστροφή προκειμένου να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της, που την παρενοχλούσε και σε ορισμένες περιπτώσεις είχε επιθετική και κακοποιητική συμπεριφορά.

Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, η 28χρονη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 40χρονο, που την περίμενε απ’ έξω, ενώ ο άνδρας στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι στο λαιμό, επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Η 28χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, μπροστά στα μάτια της αστυνομικού που βρισκόταν στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος, ενώ ο δράστης διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το πιο τραγικό είναι ότι η τραγωδία αυτή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι φοβόταν και ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της με περιπολικό. Δεν είναι σαφές ποια ήταν η απάντηση που έλαβε από τους αστυνομικούς και για ποιο λόγο βγήκε πεζή από το αστυνομικό τμήμα, αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι της είπαν πως δεν υπήρχε εκείνη την ώρα διαθέσιμο περιπολικό και θα έπρεπε να περιμένει.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το φονικό σημειώθηκε ακριβώς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, και παρότι υπήρχε φρουρός στο φυλάκιο, δεν μπόρεσε να αποτρέψει το έγκλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Καρβέλας: Επεισοδιακή συνέντευξη με… βόθρους και ακαθαρσίες (video)

Μαρίνα Σάττι: Πένθος για την τραγουδίστρια – Πέθανε ο πατέρας της

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Είχε ζητήσει συνοδεία περιπολικού το θύμα- Η 28χρονη είχε μηνύσει τον δολοφόνο για ξυλοδαρμό και βιασμό το 2020 (video)

Απάντηση Ακρίτα στον Άδωνι Γεωργιάδη για την Μαρέβα Γκραμπόβσκι: «Όχι νταηλίκια σε μένα!»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…