Newsroom

Newsroom

Αγία Παρασκευή: «Θα έρθω με 50 άτομα να στο κάνω λίμπα» – Απειλούν την οικογένεια του 13χρονου (Video)

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του μαθητή που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του.

bullying 2469128b

Οργή προκαλεί το περιστατικό άγριου bullying και βίας σε βάρος του 13χρονου μαθητή Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του.

Υπενθυμίζετια πως στην οδό Λυκείου πριν από δυο ημέρες, ο έφηβος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του όταν τον πλησίασαν δυο παιδιά από το σχολείο του και ακόμα ένας. Αμέσως τον χτύπησαν και τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, ενώ τον έβαλαν να λέει και χυδαία πράγματα σε ανθρώπους που περνούσαν.

Μετά του πήραν το σκυλί, ενώ τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν μιλήσει για ό,τι συνέβη. Επίσης, τραβούσαν βίντεο όλες αυτές τις στιγμές και τους τις έστειλαν μετά σε μήνυμα.

Όπως είναι λογικό οι γονείς του παιδιού πήγαν κατευθείαν και κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές με τους πάντες να είναι σοκαρισμένοι.

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του μαθητή

«Δεν είναι ότι βρέθηκαν στον δρόμο, διαφώνησαν για κάτι και πλακώθηκαν στο ξύλο ή έδωσαν δυο χαστούκια. Μιλάμε ότι πήγαν τρεις μαζί – δύο τον κρατούσαν και ένας του έριξε γροθιά στη μύτη με κλειδιά» είπε ο πατέρας του μαθητή στο Star.

Οι απειλές δε σταμάτησαν. Λίγες ώρες μετά το άγριο περιστατικό ο ανήλικος και η οικογένεια του καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν ανώνυμα τηλεφωνήματα.

«Με πήραν τη νύχτα και μου είπαν ότι “θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα”. Ήταν 3:00 τη νύχτα. Αφού είχα γυρίσει από το αστυνομικό τμήμα πλέον» κατήγγειλε ο πατέρας του 14χρονου.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 13χρονου ξέσπασε, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε το παιδί της στα χέρια του και ζήτησε την παραδειγματική τους τιμωρία. «Του έδωσαν μπουνιά στη μύτη και τον έβαλαν να γονατίσει για να βγάλουν βίντεο», ανέφερε χαρακτηριστικά εκείνη.

Ο 13χρονος παραμένει σε κατάσταση σοκ

Ο 13χρονος παραμένει σε κατάσταση σοκ από τα όσα έζησε, η μητέρα του οργισμένη και μια ολόκληρη περιοχή στην Αγία Παρασκευή ανάστατη, από τις πρακτικές μαφίας που ακολούθησαν τρία ανήλικα παιδιά που ήθελαν να κάνουν επίδειξη στην παρέα τους, μέσα από τα βίντεο που τράβηξαν.

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας του 13χρονου είπε: «Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι και είπε στον αστυνόμο ότι φοβάται για την ζωή του. Μέσα σε μία διάρκεια 3 ημερών αυτά τα παιδιά έχουν διαπράξει 4 κακουργήματα. Τα παιδιά φορούσαν μπαλακλάβα για να μην αναγνωρίζονται, ήξεραν ότι εκείνη τη στιγμή εγκληματούσαν. Τον έπιασαν δύο και του έριξαν μπουνιά στο πρόσωπα με κλειδιά στο χέρι. Είναι σκληροί εγκληματίες».

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

AP22242277968711

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

«Αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα βροχοπτώσεων είναι άμεση επίπτωση της κλιματικής αλλαγής».

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

418772443 18022281412941275 8315185596764891479 n

«Κάνω τη σωστή επιλογή για το παιδί μου;» – Τι αποκαλύπτει η Εριέττα Κούρκουλου για τη βίγκαν διατροφή του γιου της

«Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα να έχω εμπιστοσύνη στο παιδί μου. Ότι μπορεί να…

Άδωνις: Αδιανόητη επίθεση σε εργαζόμενους που τον αποδοκίμαζαν – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια» (video)

Άδωνις

Άδωνις: Αδιανόητη επίθεση σε εργαζόμενους που τον αποδοκίμαζαν – «Ανθρωπάκια, ελάτε αν έχετε τα κότσια» (video)

«Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν», φώναζε στους υγειονομικούς ο μαινόμενος…