Αγία Παρασκευή: «Απείλησαν ξανά το παιδί» (video)

Ακόμα αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης στον 13χρονο στην Αγία Παρασκευή ενώ, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (07/01), ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι δέχθηκε νέα απειλή 

Βια

Στην αποκάλυψη ότι άγνωστο άτομο κάλεσε τον γιο του το βράδυ του Σαββάτου και τον απείλησε προχώρησε ο πατέρας του 13χρονου παιδιού που δέχθηκε άγρια επίθεση στις 2 Ιανουαρίου από τρεις ανηλίκους στην Αγία Παρασκευή, κάνοντας σαφές ότι η κακοποίηση του γιου του δεν έχει σταματήσει.

Παρόλο που το τριήμερο του αυτόφωρου πέρασε, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη για το περιστατικό βίας, με τους δράστες και τους γονείς τους να παραμένουν άφαντοι. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο Εισαγγελέας ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

Η νέα απειλή στο παιδί

Σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, ο πατέρας του 13χρονου ανέφερε: «Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε πως άτομο κάλεσε με απόκρυψη τον γιο του και τον απείλησε πάλι. Όπως ξεκαθάρισε ο πατέρας, το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκησε 47 δευτερόλεπτα μέχρι που ο γιος έκλεισε το τηλέφωνο. Εν συνεχεία, ο πατέρας του 13χρονου είπε: «Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί (σ.σ. που κακοποίησαν το παιδί) είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει αν δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία».

 

Πάντως, ο πατέρας του 13χρονου επεσήμανε: «Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μέλη της κοινωνίας. Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της Πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου».

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

dimitrakopoulos

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Τι είπε ο δικηγόρος του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις καταγγελίες…

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…