Αγγελική Νικολούλη για τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά» (video)

Στη σκιά των δηλώσεων της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης που αναμένεται να συγκλονίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό 

FOKcJucWUAQny6J

Για ακόμα μια φορά το κεντρικό τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 22 Μαρτίου, όσο και η ίδια η Αγγελική Νικολούλη, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη προσοχή των χρηστών στα social media καθώς αναμένεται να προσπαθήσουν να ρίξουν περισσότερο φως στην πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Το τρέιλερ δείχνει ένα ρολόι την ώρα που ακούγονται παιδικά γέλια. Ακούγεται ο δείκτης του ρολογιού και στη συνέχεια εμφανίζεται σε εισαγωγικά το μήνυμα: «Τίποτα δεν γίνεται ξαφνικά»… Αμέσως μετά εμφανίζεται το σήμα της εκπομπής και η εικόνα της οικογένειας με τα τρία παιδιά στα χρώματα του κόκκινου.

Το κεντρικό μήνυμα που συνοδεύει το τρέιλερ της εκπομπής φαίνεται ότι λειτουργεί σαν προοικονομία σχετικά με τα όσα θα αποκαλυφθούν στην εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή έρχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Την τελευταία φορά που η εκπομπή «Φως στο τούνελ» ασχολήθηκε με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, έγινε το πρώτο trend στο Twitter.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18 Μαρτίου το hashtag #fosstotounel κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ήταν τέταρτο στον κόσμο και πρώτο στην Ελλάδα. 

Μάλιστα, ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια που είχαν συγκεντρωθεί στο Twitter, είχε ξεχωρίσει το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Νικολούλη χειρουργεί, δεν παρουσιάζει απλά

Μητέρα των 3 νεκρών παιδιών στην Πάτρα: «Σταματήστε, έχετε άδικο» 

Η εκπομπή θα έρθει στη σκιά των δηλώσεων της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Η ίδια νωρίτερα είχε επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις σε αυτούς που την κατηγορούν ότι προκάλεσε το θάνατο των τριών της παιδιών, μιλώντας στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Η μητέρα των τριών παιδιών παραδέχθηκε πως «δεν είμαι στα όριά μου, είμαι ήδη… πολύ εκτός ορίων», τονίζοντας: «Θα μου πει εμένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Ερωτηθείσα τι θα έλεγε σε αυτούς που τη θεωρούν ένοχη, η ίδια απάντησε: 

«Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…πού θ΄απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄έχει ζήσει».

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…