Αυτό είναι το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που θα παντρευτεί – Σταύρος Γαβριλιάδης και Δημήτριος Ελευσινιώτης ανοίγουν τα χαρτιά τους (video)

«Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα», ανέφεραν ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης

gavriliadis1

Ιστορική ήταν η χθεσινή ημέρα για τη χώρα μας, μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς πάρα πολλά άτομα περίμεναν τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή ώστε να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάνε.

Δυο απ’ αυτούς είναι ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης, ένα ομόφυλο ζευγάρι το οποίο μάλιστα ετοιμάζεται ήδη να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και να γίνει το πρώτο στη χώρα μας που «εκμεταλλεύεται» το νέο αυτό νομοσχέδιο.

Μάλιστα ο Σταύρος Γαβριλιάδης  μιλώντας στο Bloomberg, επισήμανε ότι πλέον λύθηκαν πολλά προβλήματα και ότι μετά τον γάμο θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του Δημήτριου.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε: «Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα… Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί.  Τα κοστούμια και οι βέρες μας είναι ήδη έτοιμα. Ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς μου».

Η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού – Στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης

Λίγες μόλις ώρες μετά την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια από τη Βουλή, έκανε την εμφάνισή της η πρώτη αγγελία γάμου ομόφυλου ζευγαριού.

Η αγγελία τοποθετήθηκε στην εφημερίδα “Τα Νέα” και ενημερώνει για τον επικείμενο γάμο των Δημήτρη Ελευσινιώτη και Σταύρου Γαβριλιάδη, που θα τελεστεί στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης.

gamos

Εξωτερική φωτογραφία: Bloomberg

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…