Αυτιάς στον Παπαδάκη: Θύμισε Ζαγοράκη και κατεβαίνει με την… Εθνική Ελλάδας (video)

«Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια"», δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς, τώρα μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει αυτή τη φορά και ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Αυτιάς 1

Ο Γιώργος Αυτιάς μετά και την επισημοποίηση της υποψηφιότητας για την Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε να παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις και φυσικά σήμερα εμφανίστηκε εκεί όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Πιθανώς η παρουσία του στην εκπομπή να «έκλεισε» χθες στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου, όπου ο ένας βρέθηκε για να πάρει συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο άλλος για να πάρει το επίσημο χρίσμα για τις Βρυξέλλες.

Πάντως το μόνο σίγουρο ότι η είσοδος τους στο στούντιο του ΑΝΤ1 ήταν εντυπωσιακή καθώς η συνέντευξη ξεκίνησε με ένα πλάνο που φαινόταν μόνο ο Γιώργος Αυτιάς και την προβολή ενός βίντεο για την κοινή τηλεοπτική πορεία των δύο δημοσιογράφων πριν από 21 χρόνια.

Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος της ΝΔ με όσα είπε μας θύμισε τα πρόσφατα λόγια του Θοδωρή Ζαγοράκη, που άφησε την «γαλάζια» παράταξη για το ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι δύο ανέφεραν ότι κατεβαίνουν στις εκλογές με την «φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

Εκτός αυτού έχουν και άλλο ένα κοινό, ότι είναι «φρέσκες μεταγραφές για την ομάδα τους» και πρέπει να αποδείξουν «με νύχια και με δόντια» αν κάνουν για να μπουν στην ενδεκάδα.

Αυτιάς: «Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας»

«Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”. Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», ανέφερε στην συνέντευξή του ο Γιώργος Αυτιάς.

Ζαγοράκης: «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, στο ερώτημα αν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη», είχε δηλώσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια της κόντρας του με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…