Newsroom

Newsroom

Αφροδίτη Μπάρμπα: Αποφυλακίζεται το μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης – Aνακοίνωση Κούγια

Στην απολογία της η Αφροδίτη Μπάρμπα αρνήθηκε τις κατηγορίες

5361617

Αποφυλακίστηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση με τα 35 «φιξάκια» κοκαΐνης, τα οποία είχαν βρεθεί από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν στο όχημά της.

Το μοντέλο είχε βρεθεί στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Γλυφάδα.

Στην απολογία της η Αφροδίτη Μπάρμπα αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα, κάνοντας λόγο για «στημένη υπόθεση» και μάλιστα είχε υποδείξει στις Αρχές και τον άνθρωπο που υποστήριξε ότι την παγίδευσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μοντέλου, Αλέξη Κούγια, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κ. Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της Αφροδίτης Μπάρμπα, και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Είχε προηγηθεί εισαγγελική πρόταση η οποία και αυτή έκανε δεκτό το αίτημα από την πλευρά του μοντέλου.

Στην ανακοίνωση του, ο Α. Κούγιας αναφέρει:

«Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής,Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχοςdna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος