Newsroom

Newsroom

Αφοπλιστική απάντηση Πολάκη σε Βαλουδάκη: «Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έκλεισε κανένα κατάστημα ΕΛΤΑ»

Σε όλα όσα είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ο Παύλος Πολάκης

polakis

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της βουλευτή της ΝΔ Σέβης Βαλουδάκη με αφορμή το μαζικό κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ από την κυβέρνηση.

Η κ. Βαλουδάκη νωρίτερα είχε επιτεθεί στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι τα ΕΤΛΑ τα κλείνει το υπερταμείο που συστάθηκε απ’ την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώην υπουργό υγείας μέσω ενός ποσταρίσματος να της απαντάει αφοπλιστικά, δείχνοντας ότι την πλήρη ευθύνη για την όλη κατάσταση στα ελληνικά ταχυδρομεία την έχει η Νέα Δημοκρατία με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: «Προς κυρία Βολουδακη που προσπάθησε να μου απαντήσει για το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ σε Μουρνιες και Καντανο,πετώντας τη μπάλα στη εξέδρα:

1) Ο Συριζα έβαλε τα ΕΛΤΑ στο υπερταμειο στα πλαίσια της συμφωνιας του καλοκαιριού του 15 για να ρυθμίσει τα χρέη που δημιουργήσατε και χρεωκοπήσατε τη χώρα και εσεις και το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη! Το υπερταμειο δεν σήμαινε ξεπουλημα και ιδιωτικοποίηση αλλά αξιοποίηση της περιουσιας!
2) Επι Συριζα δεν έκλεισε κατάστημα ,επι ημερών σας κλείνουν!
3) Τα ΕΛΤΑ παρά τη χρηματοδότηση των 300 εκατομμυρίων του 2020 από τον Κρατικο προϋπολογισμό (ΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ) παρουσιάζουν έλλειμμα γιατί 3-4 χρόνια τωρα έχετε τρελαθεί όλοι οι βουλευτές της ΝΔ (και στα Χανια ) να ζητάτε ρουσφετολογικους διορισμούς εποχιακών με ανανεούμενες συμβάσεις στις ενδιαμεσες εταιρειες που χρησιμοποιούν τα ΕΛΤΑ με τεράστιο κόστος για αυτά !! (Και πολύ μικρές αποδοχές στους εργαζόμενους ταυτόχρονα)
Μιλάω όπως καταλάβατε κυρία Βολουδακη για τη ληστρική σύμβαση με την ΟΝΕΧ του κυρίου Ξενοκωστα ,που τσεπώνει 50 εκατομμύρια το χρόνο και είχε αποκαλύψει ο Τομέας Διαφάνειας του Συριζα!!(φωτο 3-4)
Έτσι δεν είναι;;;;;….
(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ)
4) Τα ΕΛΤΑ τα ξαναριξαν έξω οι συμβάσεις με τους ΠΑΤΣΗΔΕΣ με τους διευθύνοντες συμβούλους που παραιτήθηκαν μετά τις αποκαλύψεις του τομέα Διαφανειας του Συριζα που είχα την ευθύνη!!
Συμβασεις προκλητικές,τεράστιες και υπερτιμημένες στον Πάτση και στελέχη σας.(φωτο 3-4-5). Το υπερταμειο φταίει για αυτά μόνο ή και η ΝΔ του Κυριακου Μητσοτακη και όλων εσάς των υπολοίπων που θεωρείτε την Ελλάδα χωράφι σας;;;;
Εγώ κυρία Βολουδακη,φωνή είχα πάντα,την δικια σας δυσκολεύομαι να ακούσω ,όσον δε αφορά τη μνήμη ,θυμάμαι ως ελέφαντας τα πάντα….»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…