Newsroom

Newsroom

Αφόπλισε γυναίκα αστυνομικό και αποπειράθηκε να τη σκοτώσει

Σε παραλίγο τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση σύλληψης τριών μελών εγκληματικής ομάδας που πλαστογραφούσε και διακινούσε ταξιδιωτικά έγγραφα σε διαμέρισμα κοντά…

Σε παραλίγο τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση σύλληψης τριών μελών εγκληματικής ομάδας που πλαστογραφούσε και διακινούσε ταξιδιωτικά έγγραφα σε διαμέρισμα κοντά στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν διαμέρισμα της σπείρας έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντός του οποίου βρίσκονταν και τα τρία μέλη της, δύο Έλληνες 42 και 51 ετών αντίστοιχα, και ένας 43χρονος Σύρος. Την ώρα που έβγαιναν από την πολυκατοικία οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή και να εισέλθουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, παρασύροντας με βίαιο τρόπο γυναίκα αστυνομικό που ακολουθούσε.

Ο 43χρονος Σύρος της αφαίρεσε το υπηρεσιακό της πιστόλι και στη συνέχεια το έστρεψε εναντίον της, επιχειρώντας να την πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση στο θώρακα. Η αστυνομικός σώθηκε, καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου.

Στη συνέχεια ο 43χρονος αλλοδαπός κατέφυγε εντός του διαμερίσματος και όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν, παρουσία εισαγγελέα, τους επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δύο διαμερίσματα, που διατηρούσαν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός Η/Υ, συσκευή αναγνώρισης υδατογραφημάτων (SUV), η οποία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο πλαστών εγγράφων (διαβατηρίων), δύο ξύλινες σφραγίδες ιδιωτικών εταιρειών, οκτώ διαβατήρια διαφόρων χωρών, ασυμπλήρωτα, τρία δελτία ταυτότητας τρίτων προσώπων από διάφορες χώρες, ένα δελτίο ταυτότητας αθλητή από Γεωργία, μία αυτοκόλλητη άδεια διαμονής Ελλάδος, βεβαίωση κατάθεσης δικαιολογητικών για ανανέωση άδεια διαμονής, άδεια κυκλοφορίας οχήματος εκδοθείσα από αρχές Βουλγαρίας, πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων, πέντε βιβλιάρια διαφόρων τραπεζών και δύο κάρτες τραπεζικών αναλήψεων. Βρέθηκαν επίσης, ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, μικροποσότητα κάνναβης βάρους -4,7- γραμμ., έξι κινητά τηλέφωνα και πλήθος χρυσαφικών.

Οι πράξεις που βαρύνουν τους συλληφθέντες, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικού, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αντίσταση, απλή σωματική βλάβη, απειλή, πλαστογραφία, περί όπλων, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

σαττι 1

Μαρίνα Σάττι : «Αυτοί είμαστε, τραγουδάμε στα ελληνικά, χορεύουμε με ζουρνά, είμαστε όμως και σύγχρονοι» (video)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024, η ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να…

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Αβέβαιο το μέλλον της Γάζας-Απέρριψε την πρόταση εκεχειρίας ο Νετανιάχου: Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα

Δεν κάνει πίσω το Ισραήλ παρά το «ναι» σε εκεχειρία από τη Χαμάς.

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο