Άφες τα παιδία – άμα είναι δικά μας

ΑΝ έστειλε λάθος μήνυμα στην κοινωνία κι ΑΝ έβλαψε κάποιους ηθικά και λοιπά, τότε ζητάει συγγνώμη η διάσημη για την αφοσίωσή της στον Άγιο Σπυρίδωνα, μεγάλη η χάρη του, δήμαρχος Κέρκυρας. Μισή συγγνώμη, εν ολίγοις, που μόλις και τη διακρίνεις μουλιασμένη στο... κουμκουάτ.

meropi idraiou

Αλλά, όλα κι όλα. Στην κατακλείδα της δήλωσης, να τη πετιέται η δεξιά της αποφασιστικότητα. Ολόκληρη, ακέραια και χωρίς κανένα ΑΝ η επίθεση εναντίον «κάποιων» που τη στοχοποίησαν την κυρία δήμαρχο.

Και διέπραξαν μικροκομματική εκμετάλλευση του συμβάντος. Μικροκομματική εκμετάλλευση μιας μικροκομματικής εκμετάλλευσης που είχε ως αποτέλεσμα μια μικροκομματική συγγνώμη. Μπλέξαμε, κυρία μου.

Μας κάνουν πλάκα. Όλοι τους. Ο Πέτσας με τις αμφίσημες δηλώσεις του – στείλτε SMS ότι πάτε για γυμναστική και περάστε από την εκκλησία σας. Ο Χαρδαλιάς, που κόβει βόλτες στη Θράκη χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο απ’ όσα σωστά επιβάλλει στους άλλους.

Οι παπάδες και οι επίσκοποι, που στέκονται δεξιά του Κυρίου -πολύ δεξιά όμως…– και κάνουν ανταρτοπόλεμο με τον κορωνοϊό φτάνοντας να κοινωνούν μικρά παιδιά. Ο Άδωνις, που φοβάται μήπως αν υπάρξει κάποια οικονομική ενίσχυση όσων την έχουν ανάγκη, γίνουν τριακόσια κιλά από το πολύ φαΐ. Η κυρία δήμαρχος. Και ο Κυριάκος, που, καθισμένος στις δάφνες του στρατηλάτη, αντικρίζει τα στρατά του. Σιωπηλός.

Αν ήταν καμιά κουβέντα του Πολάκη, θα μιλούσε βέβαια. Θα σήκωνε τον κόσμο καλώντας τον Τσίπρα να αφορίσει τον βλάσφημο.

Αλλά για την Εκκλησία και τα πλήθη των πρώτων ημερών που προσέρχονταν στη θεία κοινωνία έκανε δεκαπέντε μέρες να μιλήσει. Και για τα ευκλεή στελέχη της παρατάξεως προτιμά την αιδήμονα σιωπή.

Άσ’ τους να λένε, άσ’ τους να πουν, αρκεί εμένα να μ’ αγαπούν. Στο κάτω-κάτω, αν το καλοσκεφτούμε, εκτός από τη θεία κοινωνία, υπάρχει και η θεία επικοινωνία. Μια χαρά καταλαβαίνει αυτός γιατί στέλνει πονηρά μηνύματα ο Πέτσας εκ μέρους του.

Ή γιατί η ωραία στοχοποιημένη της Κέρκυρας τρυπώνει στην εκκλησία παρέα με τηλεοπτικό συνεργείο. Κύριε ελέησον, γιατί είναι πολλά τα κουκιά.

Έτσι θα πάμε, όπως καταλαβαίνετε, όλες τις άγιες μέρες. Και μετά από αυτές.

Άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν αν κάποιος ανοίξει το στόμα του για να μιλήσει – κι όχι για να χάψει. Και άφες τα παιδία – άμα είναι δικά μας. Αμήν.

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σοκάρει η Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα» (Video)

image 7

Σοκάρει η Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα» (Video)

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για την συμμετοχή της στη Eurovision και για πρώτη φορά αποκαλύπτει…

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

εκαβ3

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

Λόγω του ισχυρού κυματισμού και του αέρα είχε παρασυρθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία…

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

satti marina

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

Έχει συγκεντρώσει ήδη μέχρι στιγμής 1,7 εκατομμύρια προβολές καθιστώντας το βίντεο το πρώτο trend στην…