Newsroom

Newsroom

Αεροπορικές επιδρομές σε προπύργια τζιχαντιστών στο Ιράκ με 17 νεκρούς

Αεροπορικοί βομβαρδισμοί που είχαν στόχο περιοχές, οι οποίες ελέγχονται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, προκάλεσαν τον θάνατο 17 ανθρώπων…

newego large t 1101 54412341

Αεροπορικοί βομβαρδισμοί που είχαν στόχο περιοχές, οι οποίες ελέγχονται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, προκάλεσαν τον θάνατο 17 ανθρώπων στο Ιράκ  , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και έναν αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών. Δύο αδέλφια που ήταν μέλη της φυλής Άλμπου Χίσμα σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο του ιρακινού στρατού επιτέθηκε εναντίον της κατοικίας ενός τζιχαντιστή του ΙΚ στην πόλη Γιαθρίμπ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Δεκαπέντε μέλη της ίδιας φυλής σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή ενώ κατευθύνονταν στον τόπο όπου κηδεύτηκαν τα δύο αδέλφια, είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες και επιβεβαίωσε ο ίδιος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με το Reuters, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος εξαπέλυσε την δεύτερη επιδρομή.

Οι αεροπορικές επιδρομές υπό τις ΗΠΑ έχουν βοηθήσει τις ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις, τους Κούρδους μαχητές και τους ένοπλους σιίτες να ανακτήσουν εδάφη από τους τζιχαντιστές.

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV