Αδιανόητος μισογυνισμός και ομοφοβία από Ορφανού: «Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’» – Άναυδη η Μελέτη

Είναι δυνατόν μια γυναίκα να είναι μισογύνης; Είναι. Ας εξηγήσει κάποιος στην κυρία Ορφανού πως ο κόσμος δε ζυγίζεται βάσει των δικών της μοναδικών εμπειριών και προτιμήσεων.

orfanou

Αντιδράσεις προκάλεσε για άλλη μια φορά η γνωστή ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού στο πλατό της εκομπής «Mega Καλημέρα», αναφορικά με όσα είπε για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και την ομοφυλοφιλία.

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», «Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί», «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι την γάτα μου», ήταν μερικές από τις ατάκες της ηθοποιού.

Εντύπωση προκαλεί μια γυναίκα να εκφράζει με τόση βεβαιότητα ότι η σεξουαλική παρενόχληση -δεν υφίσταται- σε βάρος μιας…άλλης γυναίκας. Αίσθηση, έκαναν επίσης και οι αδιανόητες δηλώσεις της για την ομοφυλοφιλία.

Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει».

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες εναντίον του, είπε: «Τον αγαπάω πολύ. Ποτέ δεν δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι. Συνεργαστήκαμε αγαστά, ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου, με βοήθησε πολύ. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Το πάνελ της εκπομπής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, με την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδρά. «Δεν ξέρω από πού θα αρχίσω και που θα τελειώσω. Θα είμαι παρεμβατική» είπε.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Είναι μια γυναίκα από μια συντηριτική κοινωνία. Δεν μπορείς να πας σε ένα χωριό, να πάρεις μια θεία που είναι 70 χρονών και δεν έχει να κάνει τώρα με την κα Ορφανού και να την πείσεις ότι υπάρχει και η οικογένεια με πατέρα και πατέρα».

Και συμφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τον προσανατολισμό της Φλορίντας. Οι πεποιθήσεις της πραγματικά είναι πεποιθήσεις που ανήκουν στον Μεσαίωνα».

Δείτε το βίντεο:

 

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…