Newsroom

Newsroom

Άδεια στον Εφραίμ να μεταβαίνει σε όποιο νοσοκομείο επιθυμεί

Την άδεια να μεταβαίνει σε όποιο νοσοκομείο επιθυμεί και να παραμένει εκεί για όσο χρόνο απαιτείται για να αποκατασταθεί η…

Την άδεια να μεταβαίνει σε όποιο νοσοκομείο επιθυμεί και να παραμένει εκεί για όσο χρόνο απαιτείται για να αποκατασταθεί η υγεία του, έδωσε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών στον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, με βούλευμα που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα με το υπ.’ αριθμό 076/2012 βούλευμα, το Συμβούλιο Εφετών έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση του ηγουμένου για άρση του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής παραμονής εντός του Αθωνικής Πολιτείας που του είχε επιβληθεί και, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να τον τροποποιήσει.

Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2012 το Συμβούλιο Εφετών είχε επιτρέψει κα πάλι τη μετάβαση του ηγουμένου στην Αθήνα προκειμένου να εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγούμενος Εφραίμ αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Μάρτιο του 2012, έπειτα από τρίμηνη παραμονή στο σωφρονιστικό κατάστημα. Στον κατηγορούμενο για την υπόθεση Βατοπαιδίου έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα Καρυών.


Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…