ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τέλος οι εκλογές – Καταψήφισε το συνέδριο

Τέλος στο «θρίλερ» των εσωκομματικών εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, με το συνέδριο αν αποφασίζει ότι δεν θα γίνουν.

Kassel gerovasili

Οι Σύνεδροι υπερψήφισαν την πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου να μην γινουν τελικώς εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έτσι συνέχιση στην Προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε ζωντανά την ομιλία του Στ. Κασσελάκη- «Πάμε σε εκλογές»

 

Σκληρό μπρα ντε φερ

Είχε προηγηθεί ένα σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη, να ανακαλέσει τις εκλογές.

«Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Εσύ το πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Κάντε μας μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις» όπως είπε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές»

Tελικώς την λύση έδωσε η πρόταση Φάμελλου – Παππά και άλλων, που είπαν ότι το συνέδριο δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Στέφανο Κασσελάκη και πέρασε δια ανατάσεως χειρός από το συνέδριο και συνεπώς δεν προχωράει η διαδικασία.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «οι μάσκες έπεσαν, δεν γίνονται εκλογές, προχωράμε».

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…