3η προσφυγή του Μπέου σε ευρωπαϊκό δικαστήριο

[…]

mpeos

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, ο Αχιλλέας Μπέος προσέφυγε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αιτούμενος την απελευθέρωσή του από το Ανώτατο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου μέσω της προσφυγής του προσπαθεί να αποδείξει ότι η προσωρινή κράτησή του είναι καταχρηστική αφού δεν αποδεικνύεται η ενοχή του.

Ο Αχιλλέας Μπέος προσφεύγει για Τρίτη φορά σε ευρωπαϊκό δικαστήριο, αφού το Δεκέμβριο του 2011 είχε απευθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενώ τον Ιανουάριο προσέφυγε στην Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενεύης.

Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2011 ο Μπέος είχε συλληφθεί για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε βάρος του πρώην ισχυρού άνδρα ποδοσφαρικών ΠΑΕ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απάτη ,εκβιασμό, δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…