24ωρη απεργία στο μετρό την Τρίτη, χωρίς Μέσα Ενημέρωσης για 48 ώρες από αύριο

[…]

apergia

Εικοσιτετράωρη παναττική απεργία έχουν προκηρύξει για αύριο Τρίτη τα Εργατικά Κέντρα Αττικής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης με αιχμή τα εργασιακά.

Η απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Κινητοποίηση και από το ΠΑΜΕ, που καλεί σε συγκέντρωση επίσης στις 11:00 στην Ομόνοια.

Λόγω της απεργίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας, ενώ ακινητοποιημένο θα παραμείνει το μετρό.

Συγκεκριμένα:

– Μετρό 24ωρη απεργία.
– ΗΣΑΠ Οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας, ενώ την τελική απόφαση θα λάβουν σήμερα Δευτέρα.
– Λεωφορεία και τρόλεϊ Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 07:30 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
– Τραμ Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
– Προαστιακός Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί από τις 05:00 έως τις 07:00, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.

Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τις 6 το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ στην οποία συμμετέχουν η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΠΤΥΜ.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…