2 σε 1 ο Πορτοσάλτε: Ξεπλένει Άδωνι και Διαμαντοπούλου με μια εμφάνιση (video)

Έτρεξε να προλάβει μέσα σε ένα λεπτό να καθαρίσει και για τους δύο ο Πορτοσάλτε

πορτοσαλτε

O Άδωνις Γεωργιάδης και η Άννα Διαμαντοπούλου τις τελευταίες μέρες υπέπεσαν σε μάλλον κάποιες όχι και τόσο ατυχείς δηλώσεις, καθώς όταν κάποιες απόψεις είναι βαθιά χαραγμένες μέσα σε έναν άνθρωπο, κάποια στιγμή θα εκφραστούν έστω και άθελα του.

Ο μεν υπουργός εργασίας μας είπε πως πλέον «Κανένα δεν ενδιαφέρουν τα Τέμπη» και «Ο Έλληνας ακούει για αυτά τα ζητήματα (Τέμπη – υποκλοπές) και αλλάζει πλευρό».

Εννοείται πως μόλις οι αντιδράσεις από τους συγγενείς των 57 θυμάτων άρχισαν να πέφτουν βροχή, μάθαμε πως δεν είπε ακριβώς αυτό, τα λόγια του παραποιήθηκαν και τέλος πάντων η γνωστή δικαιολογία κάθε φορά που εκφράζονται ελεύθερα οι υπουργοί Μητσοτάκη.

Η κυρία Διαμαντοπούλου από την άλλη μας είπε ότι «Εύχεται να μην γίνει η Ευρώπη δια της βίας σκουρόχρωμη», θέλοντας μάλλον να δείξει πως τα βήματα προς την σκληρή δεξιά που έχει δημιουργήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνονται αργά και σταθερά, με τα διαπιστευτήρια να αρχίζουν να φαίνονται.

Ασφαλώς υπήρξαν όπως είναι φυσικό νέες αντιδράσεις για τα λεγόμενα μιας θεωρητικά κεντροαριστερής πρώην υπουργού αλλά όπως είπαμε η ένταξη στη Νέα Δημοκρατία πάει καλά, οπότε ξεκίνησε να χρησιμοποιείται η ίδια λογική, ότι τα λόγια παραποιήθηκαν, δεν είπε αυτό και την «κυνηγάνε» οι μηχανισμοί.


Εκεί ακριβώς έσκασε «ως μάνα εξ ουρανού» ο Άρης Πορτοσάλτε για να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα και να προσπαθήσει να εξηγήσει και σε μας τι εννοούσαν τέλος πάντων Γεωργιάδης – Διαμαντοπούλου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ μας τόνισε για τον Άδωνι ότι «Εννοούσε πως η κόντρα μεταξύ των κομμάτων για το ζήτημα των Τεμπών δεν ενδιαφέρει τον κόσμο και ότι δεν έχει σχέση με τη δικαστική έρευνα που συνεχίζεται κανονικά».

Τώρα για την πρώην υπουργό τόνισε πως «Στη φράση της είπε “δια της βίας” και αυτό το έκοψαν», θέλοντας μάλλον να πείσει πως η Άννα Διαμαντοπούλου προβληματίζεται για τον τρόπο και αν έρθουν οι πρόσφυγες στη χώρα μας θα τους υποδεχθεί με χαρά. Μακάρι να ναι έτσι!

Ο Άρης Πορτοσάλτε βέβαια δεν ξέχασε να πει για «ιδεολογική αλητεία» που λειτουργεί στο διαδίκτυο και για «κάποιους που παίρνουν μεροκάματο» αλλά δεν μας έδωσε ακριβείς πληροφορίες για το ποιους και ποια ιδεολογία στηρίζουν όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα: Οργή στο Twitter για τη «σκουρόχρωμη Ευρώπη» της Διαμαντοπούλου – «Ούτε ο Χίτλερ…»

Δήλωση Άδωνι για «βραβείο»: Ακούει ο Έλληνας για Τέμπη και υποκλοπές και γυρίζει πλευρό να κοιμηθεί από την άλλη (Video)

 

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…